Съзнателността е в сърцевината на Форевър

Ейдън О'Хеър, Президент на Форевър Ливинг Продъктс

Тъкмо се върнахме у дома от честването на 45-ата годишнина на Форевър със световното ни семейство на Глобалното рали в Бали. Изумително красивият остров, изпълнен с усещане за общност, бе идеалното място да отбележим важното събитие в историята на компанията ни.

Благодаря на всички, които работиха здраво и бяха с нас на Бали. На онези, които не се справиха тази година, ще кажа: „Липсвахте ни и очакваме с нетърпение да ви видим на следващото събитие!“

Изключително съм впечатлен от нашия невероятен персонал, екип и партньори и усилията, които положиха по време на събитието и най-вече за спасяването на наводненото от проливен дъжд Chairman’s Bonus парти. Именно съзнателната отдаденост на една по-възвишена идея е онова, което ни помага да се справяме, когато пред нас се изпречат предизвикателства. Съзнателността е в сърцевината на Форевър, тя е втъкана в нашите фундаментални ценности.

За мен, разбира се, съзнателният живот, изграден около личните вярвания, е нещо реално. Но аз го наричам другояче – моето определение е „Форевър живот“. Това е нещо, което научих от Рекс. Той живееше така всеки ден и с всекиго. Той съзнателно създаде рамката на Форевър – от растението до продукта и до вас.

От тази стабилна основа Форевър израсна в компанията, която познавате днес. И растежът на вашия Форевър бизнес силно напомня на това.

Също както нашите милиони алое вера растения се нуждаят от отглеждане, и на новия Форевър бизнес му трябват грижи под формата на последователна подкрепа и обучения. Също както е необходимо продуктите да са с високо качество, и вашият бизнес има нужда да бъде изграждан правилно. И накрая идвате ВИЕ. Вие сте всичко в този процес – светлината, енергията за бизнеса и човекът, който притежава способността да променя животи. Нашите растения и продукти са чисти и неизменни. Бизнес възможността ни е доказана. Разликата сте вие.

А как можете да живеете съзнателно? Как можете да живеете Форевър живот? Разковничето е да помните, че всеки ден е възможност да правите най-доброто, на което сте способни, да постигате съвършенство.

Как би изглеждал един ден на съвършенство за собственика на Форевър бизнес? Може би бихте могли:

  1. да поканите петима нови човека да опитат продуктите или да научат за бизнеса;
  2. да използвате продуктите;
  3. да спонсорирате един нов сътрудник;
  4. да продадете поне един продукт;
  5. да общувате ползотворно с екипа си;
  6. да прегледате цифрите – използвайте ФЛП360, за да следите програмите за стимулиране и състоянието на бизнеса си.

Съвършенството се постига съзнателно; то е част от Форевър живота. Знам, че изисква много труд и огромна всеотдайност. Но Форевър като компания вярва във вас и аз самият също вярвам във вас. Знаем, че потенциалът ви е безграничен.

При всяка еволюция в историята на Форевър ви обещавам едно – сърцевината на Форевър бизнеса няма да се промени. Нашите ценности са непоклатими. И както всичко, което правим във Форевър, маркетинговият ни план също е съзнателно разработен. Целта му е да стимулира растежа и да възнаграждава съвършенството сред собствениците на Форевър бизнес, които демонстрират лидерски способности и помагат на другите да постигат успехи. С други думи – възнаграждава всеки, който живее Форевър живот.

Докато въодушевлението от Глобалното рали е още прясно в съзнанието ви, помислете как можете да продължите да носите светлина и промяна за своя екип и за всеки, когото срещате. А сега нека направим днешния ден, както и всеки следващ, съвършен!

До скоро,

Ейдън О‘Хеър

Президент на Форевър Ливинг Продъктс Интернешънъл

Споделете с приятели:

Нагоре