Да превърнем 2024-а в година на общуване

Ейдън О'Хеър, Президент на Форевър Ливинг Продъктс

Надявам се, че началото на новата година е фантастично за всички вас! Не знам как се чувствате вие, но аз сякаш само мигнах и от новогодишната нощ се озовах в средата на февруари. Сигурно е, че 2024-а е официално тук и вече тече, а ние се движим с пълна пара напред с поредица от вълнуващи посещения през първото ѝ тримесечие.

Ръководният ни екип ще докосне всяко кътче на света. Докато планирахме световните си пътувания за годината, искахме да се видим с колкото се може повече от вас. Връзката помежду ни е жизненоважна и знаем, че личното общуване подобрява способността ни да споделяме и постигаме общите цели. Изключително важно е да ни държите отговорни, а мисълта, че съществуват хора, които са също толкова отдадени на общуването, граденето и развитието, ни мотивира да съхраним фокуса си и да останем посветени на онова, което има най-голямо значение.

През празничния сезон в края на миналата година отделих време за семейни занимания, сред които беше и изборът на децата – новият филм „Уонка“. Мнозина от нас познават изключителния герой на Роалд Дал в основата на историята. Пък и кой може да устои на очарованието на най-големия изобретател на бонбони и вълшебен шоколатиер Уили Уонка? Отвъд чудесата на повърхността на историята, тя носи и дълбокото послание, че всичко е възможно.

Като възрастен зрител на филма, разпознах в Уили Уонка първичния образ на предприемача. Повлиян от майка си, той осъзнава, че най-хубавите неща в живота започват с мечта, и той успява да превърне своята в реалност. Веднага забелязах ясната връзка с това, което правим ние, както и факта, че предприемчивостта неслучайно е залегнала в самото ядро на Форевър и е част от нашата мисия.

Уонка става специалист в продукта си, създава си маркетингов план и го изпълнява. Също като него, всеки един от вас е предприел стъпки да се фокусира върху действията и възможностите. Отърсили сте се от страха и сте превърнали страстта си в печалба. Поели сте инициативата да използвате своите творчески заложби, умения и талант, за да създавате нови възможности, позволили сте си да мислите и мечтаете мащабно!

Но ето тук е истински различното – Уонка е не само отличен пример за мечтател, а се откроява и с подхода си към продажбите. Не се стреми да срине другите, за да постигне успех и да продава повече. Напротив, той вярва, че всеки заслужава шанса да опита неговите възхитителни и новаторски лакомства.

Това важи за всички вас. Научили сте се да поддържате добри взаимоотношения с клиентите си, прегърнали сте идеята за съвместно съществуване и подкрепа за колегите си собственици на Форевър бизнес и за екипите си, защото именно това подхранва личния успех и благодарност.

В цялата история на Уонка виждаме многобройни познати предизвикателства, с които се сблъсква всеки нов бизнес, както и необходимите промени за справяне със спънките. Чак след тях той осъзнава тайната, която майка му така и не му е разкрила, когато е бил малко момче: „Тайната е, че не шоколадът е важен, а хората, с които го споделяш.“ Тази фраза отекна в мен и ме подтикна да се замисля за това как във Форевър наблягаме върху значението на взаимоотношенията, които градим.

Едва ли има по-добра аналогия на нашата забележителна компания. Продуктите ни са ненадминат еталон за превъзходно качество. И макар твърдо да вярвам, че възможността ни за бизнес е най-добрата на света, изключително важно е да осъзнаем, че взети поотделно, нито продуктите, нито бизнесът могат да реализират своя потенциал. Незаменимата величина в нашето уравнение сте вие и хората, с които на свой ред ги споделяте. Това е приказка без край за растеж и предприемачество, в която мнозина от вас поемат по различни маршрути в пътешествието си. Но общият знаменател остава истината, че трябва да разказваме за Форевър!

Нека превърнем 2024-а в година на общуване и сплотеност. Говорете за продуктите, говорете за бизнеса и говорете за страстта си. Защото както и шоколадите на Уили Уонка, така и Форевър не бива да се пази в тайна, а трябва да се споделя!

До скоро,

Ейдън О‘Хеър

Президент на Форевър Ливинг Продъктс Интернешънъл

Споделете с приятели:

Нагоре