Нови продукти за здрава и жизнена коса

Форевър

Новият АЛОЕ-ЖОЖОБА ШАМПОАН вече е тук, а скоро очакваме да ви предложим и обновения АЛОЕ-ЖОЖОБА БАЛСАМ! Осъвремененото им съдържание и очарователен аромат наистина ще ви харесат. Шампоанът нежно отмива омазняването и замърсяванията и заедно с балсама подхранва всеки тип коса.

Създадени с чисто алое вера и масло от жожоба, обновените шампоан и балсам на Форевър са идеални за ежедневна употреба за мека и лесна за разресване и оформяне коса с великолепен блясък.

Нежно и ефикасно действие с универсално приложение

Обновените продукти за грижи за косата на Форевър не съдържат добавени сулфати и допринасят за поддържане на баланса на влагата в кожата на главата. Формулите им са подходящи и за мъже, и за жени, за всеки тип коса и възраст, което ги прави идеални за цялото семейство.

Богатата натурална пяна на АЛОЕ-ЖОЖОБА ШАМПОАНА спомага за лесно отмиване на замърсяванията и омазняването. След дълбокото почистване косата ви е мека и лесна за разресване. Шампоанът е нежен към скалпа, а леката му формула позволява всекидневна употреба.

АЛОЕ-ЖОЖОБА БАЛСАМЪТ подкрепя действието на шампоана, като допълнително хидратира кожата на главата и подхранва косъма с мощни съставки. Двата продукта си партнират отлично, за да улесняват разресването, да заглаждат косата и да укротяват всички хвърчащи кичури за лесното ѝ оформяне.

Алое и жожоба

Както е традиционно за продуктите на Форевър, основната съставка и в обновените шампоан и балсам е чист гел от вътрешността на листата на алое вера от собствените ни полета. Той съдържа 75 активни компонента, които допринасят за омекотяване на кожата на главата и съживяване на естествения блясък на вашата коса. Сред многобройните естествени съставки на алоето са витамини като А, С, Е и В12, минерали като мед и цинк, аминокиселини, ензими, растителни стероли и други ценни нутриенти. Благодарение на тях то подхранва, успокоява и овлажнява скалпа и самата коса. В допълнение гелът действа и като натурален емулгатор, който оставя усещане за чиста и възродена коса с красив блясък.

Както досега и в новите формули на шампоана и балсама на Форевър идеален спътник на алоето е богатото на натурални мазнини масло от жожоба, известно със свойствата си да овлажнява и заздравява косата и кожата. Лекото масло подхранва, успокоява и е нежно към скалпа.

Нови съставки за оптимален ефект

В двата продукта подсилихме още повече заздравяващата сила на познатите алое вера и жожоба с пантенол (витамин B5), арганово и шипково масло. Аргановото масло е известно като „течното мароканско злато“ и подхранва косъма с антиоксидантната сила на витамин E. Шипковото масло пък допринася за мека и хидратирана коса, подсилена с витамини C, E и B. Заедно тези мощни съставки осигуряват нутриенти, ненаситени мастни киселини и антиоксиданти.

Пленителен аромат

Новият свеж аромат на тропически плодове като карамбола с нотки на сладка сметана и пъпеш ще ви очарова и ще превръща всяко къпане в едновременно ободряващо и отпускащо удоволствие!

Дайте на косата си най-доброто от природата с АЛОЕ-ЖОЖОБА ШАМПОАНА и БАЛСАМАна Форевър!

Споделете с приятели:

Нагоре