Алое манго – екзотичен и неустоим вкус

Форевър

Насладете се на изкусителното съчетание на гел от алое вера и ароматно манго.

Има ли нещо по-хубаво от сочната сладост на идеално узряло манго? Какво ще кажете да съчетаем този ароматен и полезен плод с чисто алое вера от собствените поля на Форевър? Новата ни алое напитка добавя тропическо ухание към гамата от вкусни и здравословни алое напитки. Сипвайте най-доброто от природата в чашата си всеки ден и подкрепяйте здравословния си начин на живот, за да се чувствате възможно най-добре.

Със своите 86% чисто алое вера Форевър алое манго предлага всички полезни свойства на водещия ни гел от алое вера плюс питателно допълнение от натурално пюре от манго. Напитката е идеална за пиене чиста, добавена към смутита или във вкусен тропически безалкохолен коктейл.

ИЗУМИТЕЛНОТО МАНГО

Защо манго? За най-новата си алое напитка искахме да открием перфектния баланс между аромат и питателност, за да създадем нещо уникално, полезно и вкусно. Отговорът беше най-популярният плод на планетата. Мангото се продава по целия свят и е ценено заради неповторимия си и освежаващ аромат. Тъй като расте в тропически климат, може да се бере целогодишно и да се консумира свежо по всяко време.

Но Форевър не създаде АЛОЕ МАНГО само заради вкуса. Плодът е богат на нутриенти и съдържа важни компоненти като витамини C, А и Е, както и фолат. Също така е източник на фибри, които допринасят за добро храносмилане. Влаганите във Форевър АЛОЕ МАНГО плодове се берат, когато са отлично узрели, за да се гарантира, че богатият аромат и съдържанието на полезни вещества са оптимални.

Гелът от алое вера е идеален спътник със съдържащите се в него многобройни полезни съединения, които помагат на организма да се възползва максимално от нутриентите, доставяни от мангото. Нашият събиран на ръка гел от вътрешността на листата на алоето подпомага храносмилането, имунната система, усвояването на полезни хранителни вещества и поддържа естествените нива на енергия.

Като всички наши алое напитки и АЛОЕ МАНГО се произвежда по асептична технология, което максимално запазва полезните нутриенти и ни позволява да не добавяме никакви консерванти. Тетра пак опаковката е изработена от напълно рециклируеми материали и ви дава възможност да се насладите на свежия вкус на алое вера с всички негови полезни съставки – така, както природата го е създала.

Опитвали ли сте останалите ни алое напитки?

Независимо дали искате да вкусите гела от алое вера в най-чистата му форма, или да се насладите на ароматната свежест на ябълки и боровинки, при нас ще откриете напитката, която идеално ще допълни всекидневния ви хранителен режим. Без значение коя ще изберете, ще получите цялата полезна сила на алое вера плюс нутриенти, с чиято помощ да изглеждате и да се чувствате по най-добрия възможен начин.

ГЕЛ ОТ АЛОЕ ВЕРА

С 99.7% чист гел от вътрешността на листата на алое вера, нашата водеща напитка е идеалният начин да се насладите на алоето така, както природата го е създала. Той е първият продукт на света, получил сертификат от Международния научен съвет за алое за качеството и чистотата си. ГЕЛЪТ ОТ АЛОЕ ВЕРА на Форевър подкрепя имунитета, доброто храносмилане и усвояването на нутриенти.

АЛОЕ БЕРИ НЕКТАР

Освежаващи червени боровинки, съчетани със сладки ябълки, превръщат любимия гел от алое вера в ободряваща напитка, която не само подпомага храносмилането, но и прелива от фитонутриенти и витамини. Форевър АЛОЕ БЕРИ НЕКТАРЪТ съдържа 90,7% гел от вътрешността на листата на растението плюс натурални плодови концентрати, за да подкрепя имунната ви система и да ви зарежда с жизненост.

АЛОЕ И ПРАСКОВИ

Сладкият вкус на узрели на слънце праскови, съчетан с алое вера, превръща тази напитка в идеален избор за всеки ден. Тя е богата на витамини и антиоксиданти, а носи и цялата питателна сила на алоето. Създадена с 84.5% стабилизиран гел от вътрешността на листата на алое вера и натурално пюре от праскови, напитката ще ви помага да поддържате имунната си система и естествените енергийни нива.

Споделете с приятели:

Нагоре