Програма Chairman’s Bonus откроява Форевър

Иглика Величкова, Сеньор Мениджър, квал. ОРЕЛ

ИГЛИКА ВЕЛИЧКОВА е едно от добре познатите лица във Форевър България, което не един и два пъти сме поздравявали за покорени нива и предизвикателства, спечелени състезания и награди. Тя се включва във Форевър през 2010-а и дълго използва продуктите за семейството и близките си, но не дръзва да се развива в маркетинговия план на компанията. В средата на 2012 г. постига ниво Мениджър и продължава да расте и да се развива активно и до днес. С неизменната си широка усмивка и много позитивно настроение, Иглика успява да бъде мотиватор за успех за всички сътрудници от екипа си и да им помага да се развиват и растат с Форевър. Първият ѝ Chairman’s Bonus чек е на стойност $4 545,30! Вижте какво сподели с нас за участието си в програмата.

Решението

Още в началото на пътя си във Форевър взех решение да се старая да не пропускам квалификация или предизвикателство. На това уча и хората в екипа си. Така с малки крачки вървим заедно нагоре в развитието си и те постепенно ни водят до големите резултати.

С програмата си Chairman's Bonus Форевър много силно се откроява от всички останали мрежови компании. Именно тя прави нашата компания най-щедрата в бранша и за мен беше важна цел да покоря това предизвикателство.

Мотивацията

Желанието ми да дам личен пример държеше фокуса ми най-силно. Нищо не е невъзможно щом не се страхуваме да правим крачките и се доверим на процеса.

Подходът

Излязох доста от зоната си на комфорт и поработих с нови хора почти както в началото. Когато човек вече има добри резултати в бизнеса, е много по-лесно да работи в дълбочина с хората, които вече са реагирали положително и имат желание да се развиват. Ако следваме обаче добре разработения и балансиран маркетингов план на Форевър, ние не се отпускаме и можем да постигнем резултати, за които дори не сме мечтали.

Трудно ли беше?

Когато сложим баланса, търпението, автентичността и постоянството като основен фокус в развитието си, всяка квалификация във Форевър може да се постигне неусетно напред във времето.

Бонусният чек

Никаква представа нямах каква сума да очаквам. Паричките никога не са излишни на никого, но лично за мен те не са основното. Имайки предвид, че чекът, който получих, мога да сравня с най-високия си бонус във Форевър досега, смятам, че щедростта на нашата компания е огромна!

Усещането

За мен моментът беше много специален! Бях на любимо място с голяма част от екипа си! Истински благодарна съм на всеки един от тях, че споделиха този миг с мен!

Почувствах се много призната, подкрепена и обичана!

Споделете с приятели:

Нагоре