Най-успешните лидери през 2023 г.

Форевър България

Онези от вас, които бяха на януарския ни Ден на успеха, аплодираха с нас най-добрите собственици на Форевър бизнес за миналата година. Сега ви ги представяме и тук.

За да влязат в годишната класация, лидерите участват не само с общия брой бонусни точки от екипите си, но и през поне шест месеца от предходната година трябва да са изпълнявали и условието за участие в месечните класации, което е да са спонсорирали лично поне един Асистент Супервайзор през съответния месец.

Поздравете с нас най-успешните собственици на Форевър бизнес за 2023-а!

ТОП 10 СФБ ПО СУМАРНИ БОНУСНИ ТОЧКИ

Класация на лидерите с най-голям годишен обем общи бонусни точки, изпълнили условията за участие в класацията.

1. ДИМИТЪР МЕХАНДЖИЙСКИ I Соринг Мениджър

Усмивка, шега, закачка, непринуден разговор и бизнесът с Форевър си върви. Дори „върви“ не е точната дума. Расте, и то непрестанно. Чували ли сте, че с Форевър може да се успява по всякакъв начин, стига да не се отказвате? Ето го най-доброто доказателство! Поздравете с нас първия в България Мениджър САПФИР и номер едно за 2023 година – Димитър Механджийски-Чани!


2. ВАСИЛ ПАРУШЕВ I Соринг Мениджър

Колебаехме се дали да се заиграваме с думи тук, но не устояхме. И ще го опишем така – МЕТАМОРФОЗА! Пътят на Васко с Форевър не беше нито лек, нито безоблачен, но не сте виждали друг човек, който с такава широка усмивка да преминава през всичко. Поздравления Васко за усърдието, за постоянството и за впечатляващата промяна!


3. ЦВЕТАНКА И ЕМИЛ БУРНАЗКИ I Соринг Мениджъри

В това представяне ще се повторим, защото те също са сред собствениците на Форевър бизнес, които никога не са отпадали от тази класация и години наред дори я оглавяваха. Имат си система в бизнеса, която следват неотменно, а тя пък им носи успех след успех повече от 20 години. Поздравления за Цветанка и Емил Бурназки!


4. АНТОНИЯ ДИМИТРОВА I Соринг Мениджър

Ако можехме да я опишем с две думи, те щяха да са СПОРТЕН ХЪС. Такава дисциплина и стройна организация има само в спорта, повярвайте. Адмирации за ЧЕТВЪРТОТО място тази година на Антония Димитрова.


5. ИГЛИКА ВЕЛИЧКОВА I Сеньор Мениджър

На Деня на успеха я видяхте няколко пъти на сцената. В последните години тя често е там с нови постижения. На всяко събитие събира овации по няколко пъти. И те са напълно заслужени! Поздравления за Иглика Величкова и петото ѝ място в годишната класация!


6. ПЕТЯ ДИМИТРОВА I Сеньор Мениджър

Петя гради бизнеса си с Форевър с финес и лекота. Тя недвусмислено доказва, че в мрежовия маркетинг има много различни подходи, но посоката е една и съща, защото силата на мултипликацията работи винаги, когато сме последователни. Шестото място в ТОП 10 тази година е за Петя Димитрова. Поздравления!


7. МИЛЕН И ГАЛИНА ЦАРЕВСКИ I Соринг Мениджъри

Обикновено като се подготвяме за януарския Ден на успеха, се налага да преглеждаме квалификации, нива, постижения доста назад във времето, за да можем да представим подобаващо всички, постигнали успех, и да ви изненадаме с интересна статистика. Днешната обаче е не просто интересна, а направо впечатляваща. Следващите лидери, които ще поканим на сцената, не са отпадали от тази класация нито веднъж в 23-годишната история на Форевър България! Адмирации за Милен и Галина Царевски!


8. ЗЛАТКА И ЗЛАТКО ГОРАНОВИ I Сеньор Мениджъри

Винаги спокойни и много уверени. По този начин градят и бизнеса си – без напрежение, без непредвидени ситуации. И неслучайно за поредна година имаме удоволствието да ги аплодираме сред ТОП 10 собствениците на Форевър бизнес в България. Поздравления за Златко и Златка Горанови!


9. ЗЛАТИНКА И ГАЛИН РАДЕВИ I Сеньор Мениджъри

Често споменаваме, че семейство Радеви са сред тънките познавачи на този бизнес. А те ни го доказват с множеството си постижения. Като се върнем назад в годините, не можем да си спомним Ден на успеха без повод да се качат на сцената. Поздравете ги с нас за деветото място в годишната класация за 2023-а!


10. ЦВЕТАНКА КИРЯКОВА I Сеньор Мениджър

Вярваме, че познавате добре Цветанка Кирякова. Не един и два пъти имаме честта да я каним на сцената на Ден на успеха по различни поводи. Горди сме, че имаме такъв изявен лидер в редиците на Форевър, защото тя е един от много добрите примери за постоянство, упорита работа и стриктно следване на правилата. Поздравления, Цветанка, за десетото място в Топ 10 на Форевъв България!



ТОП 10 СФБ ПО ЛИЧНИ И НЕМЕНИДЖЪРСКИ ТОЧКИ

Ето и лидерите с най-голям годишен обем лични и немениджърски бонусни точки, изпълнили условията за участие в класацията.

  1. ЦВЕТАНКА КИРЯКОВА
    Сеньор Мениджър
  2. ЗЛАТИНКА И ГАЛИН РАДЕВИ
    Сеньор Мениджъри
  3. ИГЛИКА ВЕЛИЧКОВА
    Сеньор Мениджър
  4. ВЕНЕТА БОНЕВА-ПЕТРОВА
    Мениджър
  5. ЗЛАТКА И ЗЛАТКО ГОРАНОВИ
    Сеньор Мениджъри
  6. ЙОРДАНКА ТАНЕВА
    Мениджър
  7. ЕЛЕНА БРЕСТНИЧКА
    Мениджър
  8. ДИАНА И ИВАН СТОЙКОВИ
    Мениджъри
  9. МИЛЕН И ГАЛИНА ЦАРЕВСКИ
    Соринг Мениджъри
  10. ЖИВКО ВАСИЛЕВ
    Сеньор Мениджър

* В годишните класации участват лидерите, изпълнили условието за участие в поне шест месечни класации (да са активни с 4 б.т. и да са спонсорирали поне един Асистент Супервайзор в рамките на месеца).

Споделете с приятели:

Нагоре