Сами избираме бъдещето си

Стефан и Таня Стаеви

Динамиката на събитията около нас, свързани с политическата, социалната и икономическа обстановка, е изключително интензивна. Все повече хора започват да губят ориентация какво точно се случва, дали нещата някога ще бъдат такива, каквито бяха преди няколко години и какво въобще да очакваме не само в далечното, но и даже в най-близкото бъдеще. Всичко това води до състояние на несигурност, която кара мнозина да загубят вяра в нормалността и в собственото си бъдеще.

И точно в този момент е много важно да си припомним, че НИЕ и САМО НИЕ сме тези, които контролираме начина си на мислене. НИЕ и САМО НИЕ можем да РЕШИМ как искаме да изглежда бъдещето ни и какво е необходимо да направим за него. Другият вариант е да продължим да се заблуждаваме, че светът наоколо ни е основна причина за проблемите ни.

Изборът е НАШ. Дали ще чакаме пасивно обстоятелствата да се променят, което вероятно няма да се случи, или ще бъдем проактивни, като вземем нещата в СОБСТВЕНИТЕ си ръце и работим здраво за СОБСТВЕНОТО си бъдеще – такова, каквото ние искаме да бъде.

Сега е моментът, ако още не сте го направили, да поставите основи за собственото си успешно бъдеще. Фокусирайте се върху това КАКВО ИСКАТЕ ДА ПОСТИГНЕТЕ. Дайте си ясна сметка КАКВО Е НЕОБХОДИМО ДА НАПРАВИТЕ, за да може то да се случи. И не забравяйте, че всички вие сте привилегировани да разполагате с достъпен и доказано работещ инструмент – маркетинговият план на Форевър. Неслучайно го наричаме НАЙ-ДОБРАТА БИЗНЕС ВЪЗМОЖНОСТ! Не пропускайте шанса да се фокусирате върху нея и да я споделяте с всеки около себе си. Поставете си за цел да помогнете на колкото се може повече хора около вас да успеят с Форевър. Това ще бъде гаранция за вашия успех.

Да, ще има и по-тежки дни и това е нещо съвсем нормално. Успехът НИКОГА не идва ЛЕСНО и БЪРЗО. У всеки от вас се крие лидер и успешен човек, но не чакайте някой друг да свърши работата вместо вас. Това няма никога да се случи. Мнозина виждат само проблемите и усилията по пътя вместо да се съсредоточат върху резултатите, които могат да постигнат.

Да, ще имате откази, ще е необходимо да говорите с много и всякакви хора, да организирате срещи и презентации, да пътувате, да работите понякога и в събота и неделя, а понякога и когато не ви се иска. Но помислете дали всичко това си заслужава, ако е единствения път към Диамантен Мениджър, многохиляден месечен доход и финансова независимост. Аз мисля, че си заслужава, нали?

Направете собствен план за успеха си и работете за неговото осъществяване. В противен случай цял живот ще бъдете част от плана на някой друг.

Вярвайте в себе си. Всеки може да го направи, при условие че работи ежедневно и не се отказва. Всички вие сте чудесни хора и ние вярваме във вас!

Винаги Ваши,

Стефан и Таня Стаеви

Управляващи директори на Форевър България и С. Македония

Споделете с приятели:

Нагоре