Коледните празници са време за най-близките

Катерина Ананиева, Мениджър

Съвсем скоро ни предстои един от най-прекрасните моменти в годината – месецът на най-топлите семейни празници и приповдигнатото настроение, а това означава, че всички ще започнем да се подготвяме за тазгодишната по-специална Коледа. Как се справя с организацията и приготовленията днес споделя с нас Катя Ананиева.

Щастлива съм, че мога целогодишно да съчетавам отглеждането на моите дечица с развиването на бизнеса си. Така мога да ги гледам как растат, да им се радвам и едновременно с това да работя, за да сбъдна мечтите си и да предложа сигурност и финансово спокойствие на семейството си.

Миналата Коледа си пожелах и обещах да удвоя бизнеса си през 2020-а. Годината все още не е свършила, а аз изпълних целта си, въпреки че беше пълна с изненади и нелеки ситуации.

Дните преди Рождество са изпълнени с много трепет и вълнение. Те са от любимите ми дни в годината. У дома подготовката за празника изключва дългото лутане и губене на време по магазините и редене на опашки. Вместо ненужни вещи, предпочитам да подарявам от нашите продукти за здраве и красота. Любимите ни коледни подаръци са Балсам за след бръснене и Парфюм за господата, а за дамите избирам продукти от сериите Инфинит или Соня.

Моето коледно послание за празника тази година е: ДА СЕ ПОГРИЖИМ ЗА ЗДРАВЕТО СИ!

Споделете с приятели:

Нагоре