Бъдни вечер с Форевър

Миглена Мешкова, Мениджър ОРЕЛ

Коледа е трепет и вълнение за семейството на Миглена Мешкова, което има щастието да чества празника не един, а два пъти! Вижте как отбелязват най-топлия и семеен ден в годината.

За мен Коледа винаги е бил един много чакан и вълнуващ празник. Откакто имам деца, още повече се старая да организирам всичко добре. Всяка година измислям нови украси, изненади, подаръци, разнообразна трапеза. Пишем писма до Дядо Коледа с децата, оставяме му лакомства, преди да си легнем на Бъдни вечер. Сутринта на Коледа е изключително вълнуваща. Винаги правя видео на децата, за да уловя емоцията и искрените им усмивки, докато отварят подаръците си. От няколко години живеем в С. Македония, а тук Коледа е на 7-и януари. Така семейството ни празнува два пъти – на 24 декември БЪДНИ ВЕЧЕР, а след това на 6 януари – БОЖИК, както се нарича празникът в Македония. Аз съм организатор на Бъдни вечер на 24 декември, когато посрещаме гости у дома. Обичам празничната атмосфера – украсата, трапезата, специалните дрехи, подаръците, песните, филмите, уюта и снимките около елхата!

Организацията започва още в края на ноември – правя план на покупките и подаръците, украсяваме елхата, планирам и менюто. В семейството си имаме и няколко лични празника през декември и януари, така че всъщност още в началото на декември започваме с прекрасните моменти.

Настоящата ситуация много ще промени празника ни тази година, тъй като за съжаление няма да можем да посрещнем семейството ми от България. Ще празнуваме разделени. Моля се само всички да сме живи и здрави и да можем да празнуваме бъдещите Коледи пак заедно. А тази ще се гледаме на камерите...

Форевър за трети път ще участва в нашия празник. И разбира се, най-хубавите подаръци са от моята любима компания! Винаги използвам опаковъчни материали с логото на Форевър, за да запазя идентичността. През 2019-а измайсторих много хубави големи цифри от опаковъчната хартия на Форевър. Обичам да снимам продуктите на фона на украсената елха.

За всеки празник, не само за Коледа, подарявам на близките и познатите си продукти на Форевър. Миналата година подготвих пакетчета, в които включих чаша с логото на компанията, която напълних с пакетчета Арги+, Супергрийнс, билков чай и бонбони, мини алое, ФАБ и ги опаковах в целофан и панделка от Форевър. За децата имаше детски витамини, топли чорапки, мини алое и лакомство. Предната година подаръците бяха козметика и лична хигиена от Форевър. Редувам продуктите за всички семейни празници, според това какво използва даденият човек.

На коледната трапеза задължително, както и на всеки празник, черпим гостите с алое, сервирано в рекламните чашки. Казваме си наздраве за жизненост и добро храносмилане. Преди вечерята предлагам на всички и таблетки Форевър лийн, за да останем в добра форма и след празниците  Винаги имаме пакетчета Арги+, Супергрийнс, кутийки ФАБ и всеки пие това, което желае. В края на вечерята с десерта правя ароматен чай. Форевър е много важна част от нашето семейство и затова винаги играе основна роля. Но най-важни са споделените мигове заедно!

На предишните си работни места по празниците винаги съм била служебно ангажирана. Така че Форевър ми даде и възможността да празнувам така, както винаги съм искала!

Бъдете здрави и щастливи и работете усърдно, за да постигнете свободата, която заслужавате!

Споделете с приятели:

Нагоре