Моята Коледа

Станислава Василева, Мениджър

Още един поглед към наближаващите светли празници и как Форевър се вписва в тях ни дава Станислава Василева. Чуйте какво е Коледа за нея и семейството ѝ и как продуктите и възможността за бизнес обогатяват и тези прекрасни дни в края на годината.

Коледа несъмнено е един от най-обединяващите и чакани с много вълнение празници по цял свят. В него са преплетени история, вяра, ново начало и доза вълшебство в лицето на белобрадия старец.

Лично за мен и семейството ми това е един от празниците, които очакваме с голямо нетърпение, защото означава, че ще можем да бъдем всички заедно. И ако в детска възраст съм го чакала заради подаръците и лакомствата, днес Коледа ме кара да се чувствам щастлива, защото ми вдъхва сигурност и спокойствие. Винаги е хубаво у дома, където са хората, които обичам.

А подготовката за Бъдни вечер е нещо уникално. Всяко семейство се стреми да пресъздаде традицията по свой начин, а тя е свързана с приготвянето на нечетен брой постни ястия. И каква емоция е разчупването на постната питка, което обикновено у нас прави баща ми и всеки се надява да му се падне паричката. Мирисът на топъл прясно изпечен хляб и на курабийките с канела и портокалови корички на мама създават още по-голям уют. Разбира се в точно в полунощ тръгват коледари с песни и за тях сме приготвили торбички с вкусотии.

Днес, въпреки създалата се ситуация с Covid-19, съм сигурна , че ще съхраним семейната традиция да сме заедно, но все пак здравето ни е най-ценният дар и ще се погрижим да го пазим. Именно затова се чувствам благословена тук, във Форевър, защото това е не само бизнес и ние не сме само партньори. Тук намерих второто си семейство и съвсем не преувеличавам, като го казвам. За двете си години в бизнеса създадох неразрушими приятелства от напълно непознати. Помагам на мнозина да се грижат за здравето си и усмивките им от резултата винаги ме удовлетворяват. Особено покрай Коледа винаги са ставали чудеса и точно затова с екипа ми сме фокусирани в целите си и винаги намираме време да се чуем.

А какво е Коледа без подаръци? Освен бизнес възможност, основана върху семейни ценности, имам шанса да давам на близките си изпитани подаръци, които им помагат. Напитките от алое дори не подлежат на обсъждане. Те се превърнаха в нормална част от трапезата ни. Иска ми се да спомена всички продукти, но не се лишавам от нищо и целта ми винаги е да опитвам от цялата гама. Вече имам идеи за празника. Забавно и приятно е. Какво по-хубаво от това да създаваш усмивки и да бъдеш полезен?!

Споделете с приятели:

Нагоре