Празничен пътеводител

Форевър България

Празничният сезон е времето, в което всички искаме да бъдем заедно с близки, семейство и приятели. Да споделяме, да общуваме, да се забавляваме, да се отпуснем и да се насладим на истинска Коледа. Подготовката обаче често е доста стресираща и успява лесно да развали сладкия канелен вкус на празника. Но ние имаме план в три лесни стъпки – избирате, поръчвате, опаковате и надписвате! Коледното пазаруване може да бъде приятно занимание, ако се подготвите от рано. Почерпете вдъхновение и свежи идеи от нашия празничен пътеводител и действайте!

Любителите на зимните спортове можете да зарадвате с уникалния алое прополис крем – перфектната защита за кожата на лицето и ръцете в студените дни. А богатата му консистенция го прави много подходящ и за масаж.

Можете да добавите и един чуден малък комплимент – балсама за устни Алое липс. Успокояваща и възстановяваща грижа за сухи, напукани устни и идеална защита за всеки сезон.

Онези, които предпочитат да се насладят на домашния уют в студените зимни дни с книга в ръка или семейна игра, можете да изненадате с екзотичния вкус на алое манго, ароматния чай с цветчета алое или тонизиращите напитки ФАБ и ФАБ Х. Пленителната напитка алое манго ще отведе мечтателите до екзотични кътчета по света, а наситеният мирис на карамфил и канела в чая на Форевър ще добави вълшебство към всеки миг пред камината. Тонус и енергия ще им донесат натуралните енергийни напитки ФАБ и ФАБ Х и за всеки на трапезата ще има по нещо вкусно и полезно.

Продуктите от сериите за грижа за кожата на Форевър са перфектният подарък за всяка дама и широките усмивки са гарантирани. Ежедневна грижа за кожата СОНЯ е разработена за кожата, която постоянно се променя. Продуктите са създадени на базата на гел – съвременен научно доказан носител, който доставя високата концентрация на алое, влагата и растителните екстракти там, където кожата най-много се нуждае от тях. Серията за специализирана грижа ще бъде чудесен помощник за специфичните нужди според типа кожа на всяка дама, а луксозната Инфинит от Форевър ще се справя със стареенето отвътре навън. Продуктите от Инфинит са с революционните формули и успяват да тонизират и стегнат кожата на лицето и да намалят появата на фини линии и бръчици.

Ако сред близките ви има активно спортуващи, имаме няколко великолепни предложения и за тях – Форевър лайт ултра, АРГИ+ и Форевър мув. Форевър лайт ултра съдържа 17 г протеин във всяка доза, както и жизненоважни витамини и минерали. Удобният нисковъглехидратен заместител на храненето включва аминотеин, патентована ензимна система за оптимално усвояване на протеина от всяка порция. Шейковете с вкус на ванилия и шоколад са подходящи за всички с активен начин на живот. АРГИ+ е питателна спортна напитка с плодов вкус, която съдържа 5 грама L-аргинин в една доза. В комбинация със синергични витамини и плодове тази многостранна хранителна добавка подкрепя цялото тяло. Форевър мув подпомага подвижността на ставите с патентована комбинация от две ефикасни съставки – ципа от яйчни черупки, наречена NEM®, и куркумин в много специална форма, която значително повишава бионаличността и усвояването. За свободно движение без никакви ограничения!

Това са само част от предложенията за подаръци от богатия асортимент на Форевър, с които се надяваме, че сме ви били полезни. Не пропускайте също най-новите попълнения – АЛОЕ ДУШ-ГЕЛА и АЛОЕ ЛОСИОНА ЗА ТЯЛО, на чиито предимства като коледни подаръци посветихме отделен материал. Разгледайте уебстраницата ни или Фейсбук канала за още вдъхновяващи идеи и превърнете и тази Коледа в специално преживяване!

Споделете с приятели:

Нагоре