Уютни и ароматни празници

София Стоянова, Мениджър

Продуктите на Форевър са неразделна част от живота на София Стоянова от три години и тя вече не може да си представи как се е справяла без тях. Вижте как се вписват във всекидневието ѝ, кои е избрала да подарява тази година и приемете поканата ѝ да приготвим заедно нещо вкусно и здравословно!

Декември е един от любимите ми месеци в годината. Още в началото му започвам с подготовката за Никулден, когато синът ми празнува имен ден. Както повелява традицията, отбелязваме празника с шаран на трапезата със семейството и приятели. След това дните до Коледа минават неусетно. Празниците тази година ще са по-щастливи, защото през октомври отново станах майка и вече си имаме и една малка принцеса у дома.

Любимите продукти

Старая се пандемичната обстановка да не е тема номер едно вкъщи, но живите ни Форевър събития много ми липсват. Затова пък продуктите на компанията присъстват навсякъде у нас. Напитките, хранителните ни добавки, продуктите за лична хигиена и грижа за кожата… често се питам какво съм правила без тях?! През зимните месеци особено много обичам да релаксирам край камината с билковия чай с цветчета от алое и пчелния мед на Форевър – те са очаквано добра комбинация!

Любимото занимание

Винаги се вълнувам като готвя, защото кулинарията е мое хоби и влагам много любов във всичко, което приготвям. Затова реших да споделя с вас рецептата си за сурови шоколадови протеинови барчета. Те се приготвят с шейковете на Форевър и макар че на нас са ни фаворити целогодишно, вие можете да опитате да ги приготвите за празничната си трапеза тази година.

ШОКОЛАДОВИ ПРОТЕИНОВИ БАРЧЕТА

Необходими продукти:

130 г скир

36 г брашно от рожков

10 г какао (натурално)

70 г овесени ядки (фини)

42 г Форевър лайт ултра
(шоколад или ванилия)

На вкус подсладител (стевия или еритритол)

42 бр. Натрошени лешници и бадеми (общо)

50 мл прясно мляко

Начин на приготвяне:

Накисваме овесените ядки в млякото, добавяме скира, брашното от рожков и останалите продукти. Ако сместа е много гъста, разреждаме с още малко мляко или вода и разбъркваме добре до получаване на хомогенна смес. Изсипваме в правоъгълна незалепваща форма за кекс и оставяме за минимум 2-3 часа в хладилника да стегнат.

Любимите подаръци

Тази година съм решила да подарявам на близки и приятели новите ни продукти – алое-жожоба шампоана и балсама, алое душ-гела, лосиона за тяло и Форевър фокус. Сигурна съм, че ще ги зарадвам много!

Пожелавам на всички весело посрещане на коледните и новогодишните празници!

Споделете с приятели:

Нагоре