Специална Коледа с Форевър

Форевър България

Тази година вече ни убеди, че е специална. Вероятно такава ще бъде и Коледата – специална, но по един прекрасен начин, защото с Форевър имаме възможност да засвидетелстваме грижа и внимание към близките си с уникален избор от подаръци, които неизбежно ще донесат усмивка на удовлетворение!

Започнете своевременно да планирате и да обсъждате с екипа си възможността да превърнете коледното пазаруване за всички около себе си в полезно и приятно занимание. Обърнете внимание на всеки сътрудник, че купувайки подаръци за близките си от асортимента на Форевър, не само ще генерира оборот, който ще му помогне да се изкачи до ново ниво в маркетинговия план на компанията, но и ще даде възможност на много нови хора да се докоснат до продуктите. А веднъж усетили ползите от употребата им, те ще се превърнат в добри клиенти, а защо не и в нови сътрудници.

Знаем, че срещите на живо в момента не са предпочитан метод на общуване, но съвсем спокойно можете да свършите и всичко онлайн – от разговора до поръчката на продукти от Форевър. Направете си среща в ZOOM, Skype, Hangouts или където предпочитате и действайте. Подгответе се с примерен списък с идеи за подаръци и красиви опаковки, със срокове за доставка и др. Винаги предвиждайте, че всеки разполага с различен бюджет и че ще трябва да сте гъвкави и да имате подходящи предложения, съобразени с това. Подгответе се внимателно и после спокойно можете да влезете в контакт с клиенти, познати, приятели и да им помогнете и те да изготвят собствен списък с хората, на които желаят да подарят специален подарък и да го попълните заедно старателно, с мисъл и грижа за всеки.

Добра идея е да предложите подаръци, подбрани специално за получателите (отнася се най-вече до членове на семейството и най-близки) и подаръци, които ще са допълнителна изненада към предварително „поръчаните”. Продуктите на Форевър са отличен вариант и за двата типа, а ако представите няколко примерни и добавите към тях симпатични опаковки, ще предложите безупречно обслужване.

Бъдете възможно най-активни и изобретателни, споделяйте идеите си за подаръци и в социалните мрежи, подгответе съобщение и поканете всички около себе си да вложат отношение и да подготвят подарък, демонстриращ грижа към близките, влезте в контакт с възможно най-много хора от обкръжението си. Предложете им интересни идеи, помогнете им с избора, с купуването, спестете им време и усилия, като поръчате желаните продукти и ги изпратите до тях.

Вероятно сте забелязали, че когато подаръкът е направен с мисъл и желание, стойността му няма абсолютно никакво значение. Нека на тази специална Коледа покажем колко е специална Форевър – грижата и вниманието, което ще получат всички около вас, ще превърнат празника в чудно, спокойно и споделено преживяване!

В раздел ПУБЛИКАЦИИ ЗА СОЦИАЛНИ МРЕЖИ в нашия уебсайт ще откриете няколко идеи за споделяне в социалните мрежи. Изберете си най-подходящата и просто споделете, добавете текста или персонализирайте съобщението, или пък просто добавете снимка със своите лични идеи за подаръци!

Пазете се и бъдете здрави!

Споделете с приятели:

Нагоре