Подкрепа отвътре

Форевър

Вижте как ФОРЕВЪР АКТИВ ПРО-Б подкрепя храносмилателната и защитната система на организма ви.

ФОРЕВЪР АКТИВ ПРО-Б представлява уникална комбинация от пробиотици и пребиотични фибри, разработена да подкрепя храносмилането и имунитета. За да научим повече за научната обосновка на продукта, разговаряхме с директора по качеството на Форевър Кристофър Алтамирано, който може да се похвали с повече от осем години опит в качествения контрол, както и в проучването и развоя на хранителни добавки. Той също така две години специализира имунология, което му дава още по-задълбочен поглед върху създаването на хранителната добавка за добро състояние на червата и защитните сили.

Какво представлява ФОРЕВЪР АКТИВ ПРО-Б?

ФОРЕВЪР АКТИВ ПРО-Б е наша собствена смес от шест различни пробиотични щама с 8 милиарда единици, формиращи колонии, във всяка капсула. Тя предоставя полезни бактерии, необходими на храносмилателната система за подкрепа на правилното усвояване на нутриенти и на имунните функции на тялото. Знаем, че имунитета тръгва от червата. Формулата съдържа и цинк, който допълнително подпомага защитните ни сили и храносмилането, плюс пребиотични фибри, поддържащи пробиотиците по време на тяхното съхранение, транспортиране и доставяне до червата.

Какви проучвания правихте, за да откриете точната формула?

Щамовете, вложени във ФОРЕВЪР АКТИВ ПРО-Б, са щателно тествани и подбрани въз основа на полезните си свойства, клинични проучвания и способността им да работят в синергия. Продуктът включва селекция от полезни пробиотични бактерии, известна като FloraActive от Университетската болница в Копенхаген – лидер в гастроентерологията.

Защо са важни пробиотичните добавки?

И полезните, и другите бактерии са неразделна част от храносмилателната система на всеки един от нас, но понякога се налага да дадем рамо на добрите микроорганизми, за да поддържаме здравето на храносмилането си. Когато стресът, лошите навици или преяждането нарушат баланса на чревната флора, имаме нужда от малко допълнителна помощ от пробиотичните бактерии, за да потиснем лошите.

Какво отличава ФОРЕВЪР АКТИВ ПРО-Б от други подобни продукти?

Специално създадената комбинация от щамове на Форевър е изсушена чрез замразяване за защита, ефикасност и стабилност, което елиминира необходимостта от съхранение в хладилник както много други пробиотици. Освен това ФОРЕВЪР АКТИВ ПРО-Б е в уникална опаковка, свеждаща до минимум въздействието на влагата, което полезните бактерии вътре ефективни по-дълго време, за да се радвате на предимствата на всички осем милиарда формиращи колонии единици. Цинкът, за който е научно доказано, че подпомага имунитета и метаболизма, носи допълнителни ползи за здравето.

Кои са ключовите съставки?

Основните съставки са шест специализирани пробиотични бифидобактерии и лактобацили – бифидобактериум лактис, лактобацилус рамнозус 19070-2, лактобацилус реутери 12246, лактобацилус ацидофилус, бифидобактериум лонгум, бифидобактериум бифидум, плюс споменатия вече цинк и пребиотични фибри, наречени фруктоолигозахариди.

Как те подкрепят храносмилателното и имунното здраве?

Тъй като пробиотиците са естествени обитатели на човешкия организъм, те не са чужди за тялото ни. Но конкретните полезни микроорганизми във ФОРЕВЪР АКТИВ ПРО-Б доказано подобряват чревното здраве и облекчават някои от симптомите на стомашночревни неразположения. Пребиотичните фибри подпомагат ферменатцията на добрите бактерии и така комбинацията, обогатена и с цинк, осигурява идеална среда за подкрепа на храносмилателното здраве и имунитета.

Кога трябва да използваме ФОРЕВЪР АКТИВ ПРО-Б?

Независимо по кое време на деня приемате ФОРЕВЪР АКТИВ ПРО-Б, той ще е безвреден и ефикасен. Препоръчителната употреба е да се пие по една капсула дневно с вода около 30 минути преди хранене.

Споделете с приятели:

Нагоре