Козметика за специфичните ви нужди

Форевър

Случвало ли ви се е да изпитвате трудности в грижите за кожата си, въпреки че си имате изграден и доказал се козметичен режим? Понякога човек трябва да установи какви точно са специфичните потребности на кожата му и да се погрижи за тях с продукти с насочено действие, за да усети истинска промяна.

Специализираната серия на Форевър прави точно това – допълва козметичния ви режим, като се прицелва в конкретните нужди на кожата и спомага тя да изглежда и да се чувства по-добре! Не е задължително да ви трябва цялата серия, по-скоро изберете няколко продукта в зависимост от проблемите, които се опитвате да разрешите. Предлагаме ви идеи как и кога да включите специализираната козметична серия в ежедневните си грижи за кожата.

Изглаждащ ексфолиант

Струва ли ви се, че кожата ви често губи свежестта си или леко загрубява и се лющи на места? Дори когато използвате добри почистващи продукти, понякога лицето ви има нужда от мъничко допълнителна помощ.

Изглаждащият ексфолиант отстранява мъртвите клетки, за да се покаже по-сияйна кожа с изравнен цвят и структура. Достатъчно нежен е за редовна употреба (препоръчваме 1-2 пъти седмично), защото внимателно отстранява замърсяванията със зрънца от масло от жожоба, изглажда кожата и я освобождава от мъртвите клетки с бамбук на прах. За най-добри резултати го използвайте вечер след почистване с продукта, който използвате всеки ден.

Балансиращ тоник

Ако кожата на лицето ви на места е по-светла, а на други – по-тъмна, порите ви се виждат или имате нужда от допълнително овлажняване, балансиращият тоник на Форевър може да бъде добро решение!

Формулата му използва най-свежото и най-чистото алое от нашите собствени полета, за да гарантира, че останалите ефикасни съставки ще освежат и подхранят кожата ви. В съчетание с екстракта от водорасли и натриевия хиалуронат алоето допринася за овлажняване и омекотяване на кожата, като същевременно подкрепя младежкия ѝ вид, балансира цвета и стяга порите. Използвайте тоника след почистване и ексфолиране, но преди всякакви видове серуми!

Хидратиращ серум

Ако кожата ви е жадна, защо да не подпомогнете крема си със серум, който ще подобри хидратацията ѝ? Най-новият продукт от серията специализирана козметика, който очакваме съвсем скоро и в България, е отличен за целта! Щом хидратиращият серум пристигне, ще ви запознаем по-подробно с него, но ето няколко бързи насоки как да го включите в режима си.

Силата на формулата идва от четирите вида хиалуронова киселина в нея. Всеки от тях играе различна роля за съхраняването на влагата в кожата. По същество серумът спомага за възстановяването на водата в повърхностните ѝ слоеве и запазва влагата вътре в нея. Така той увеличава ефикасността на любимия ви крем за лице. Нанасяйте го след почистване и преди околоочния крем и дневния или нощния си хидратант, за да добавите още една защитна линия срещу стресовите фактори на околната среда и да сведете до минимум появата на фини линии и бръчици.

Пробуждащ околоочен крем

Изморени ли са очите ви? Усещането ни е познато! Нищо не може да облекчи зоната под очите така както добър околоочен крем.

Пробуждащият околоочен крем на Форевър съчетава мощни съставки с колаген, алое вера и пептидна технология, за да изглади и подобри деликатната зона, предразположена към тъмни кръгове, подпухналост и бръчки. Макар и в малка опаковка околоочният крем на Форевър има впечатляващ ефект – спомага за облекчаване всички изброени проблеми на тази област едва за 15 дни! Препоръчваме ви да го нанасяте с безименния пръст и с потупване вместо с втриване. Първо почистете, при необходимост тонизирайте, сложете предпочитания серум, после е ред на околоочния крем и чак след това на дневния или нощния ви хидратант.

Алое био-целулозна маска

И накрая – винаги си струва да поглезите истински кожата си по веднъж седмично. Едва ли нещо може да изпълни тази задача по-добре от алое био-целулозната маска на Форевър!

Уникалната маска дълбоко възобновява кожата със силна хидратация. Био-целулозните нишки лесно прилепват към всяка извивка на лицето и проникват дълбоко във фините линии и бръчици, до които традиционните текстилни маски не стигат. Подходяща е за всеки тип кожа, но е особено полезна за сухата, защото я напоява с невероятната хидратация от съставките на серума ѝ. Използвайте по една седмично след почистване и тонизиране. Оставете я да действа 20 минути, за да почувствате истински ефекта от нея – междувременно може да вземете вана, да почетете хубава книга или да се почерпите с любимата си алое напитка. След маската нанесете серум, околоочен крем и хидратант за завършен козметичен ритуал!

Споделете с приятели:

Нагоре