Промяна към по-добро на всички нива

Грег Моън

Невероятно беше да виждаме колко бързо расте Форевър през последната година. Мнозина от вас, които четете тези редове, сте в началото на своето Форевър пътешествие и искам всички да знаете колко се радвам, че сте част от нашето семейство.

Във Форевър не просто произвеждаме продукти от алое вера, а създаваме възможности и вдъхновение. Отваряме врата за хората, които искат да си изградят нещо съществено така, както на тях им харесва и със собствено темпо. Включвате се в компанията ни по най-различни причини и независимо какви са те, Форевър винаги ще спазва ангажимента си към вас като собственици на Форевър бизнес.

Без значение дали отделяте по малко време всяка седмица, за да си заработите допълнителен доход, или сте обърнали взор към програма Chairman’s Bonus, ние сме на ваше разположение като партньор. Може би възнаграждението не е основният ви фокус. Може да сте се включили в семейството ни, за да купувате любимите си продукти с отстъпка, да повишите самоувереността си или да се запознаете с нови хора. Вие сте не по-малко важни за нас от топ лидерите ни по целия свят.

Сигурно сте ме чували да казвам, че във Форевър изграждате бизнес за самите себе си, но не сте сами. Това не е просто рекламна фраза, а нещо, действително залегнало в основата на всичко, което правим във Форевър. Докато растях, гледах как Рекс гради компанията и това насади в мен дълбока вяра, че дейността ни наистина променя живота на хората. Дали помагайки на някого да осъществи мечтите си, или давайки на друг инструменти за създаване на по-сплотена общност и за печелене на малко допълнителни доходи, ние винаги ще зачитаме и уважаваме ролята си на ваш партньор.

Нашата мисия е да правим всичко по силите си, за да ви помагаме да постигате успехи. Ето какъв е ангажиментът ни към вас:

  • Да разработваме и произвеждаме най-добрите продукти на пазара днес. Това означава съчетаване на чисто алое вера и натурални съставки, които подкрепят и усилват действието му, с най-новите научни открития, за да помагаме на вас, близките ви и клиентите ви наистина да изглеждате и да се чувствате по-добре.
  • Да осигуряваме подкрепата, от която се нуждаете, на всяка стъпка. Независимо дали имате въпроси за бизнеса си, или се нуждаете от някого, който да ви насърчава и да празнува успехите ви – ние гледаме сериозно на тази своя роля. Екипите ни по света с жар правят всичко необходимо, за да помагат на бизнеса ви да расте и да процъфтява.
  • Да следваме страстта си за иновации. От производството, създаването на формулите на продуктите до технологичните подобрения и новите политики, разработени в помощ на вашия бизнес – във всичко сме се посветили да мислим креативно и да се стараем да запазим находчивостта си в нашия непрестанно променящ се бранш, за да гарантираме, че продуктите ни и инструментите, от които се нуждаете за развиване на бизнеса си, остават на челни позиции.
  • Да предлагаме най-добрия компенсационен план в бранша. Ще продължим да изплащаме най-високите бонуси и да предлагаме програми за стимулиране, които поддържат мотивацията ви да давате най-доброто от себе си и да се възползвате максимално от бизнеса. Основните принципи на маркетинговия ни план до голяма степен са останали непроменени вече над четири десетилетия, защото когато нещо работи добре, то просто работи добре.

Във Форевър правим всичко от сърце. Независимо какво ви е вдъхновило да се включите, можете да разчитате, че ще бъдем насреща като ваш партньор. Разполагате с гъвкавостта да градите бизнес така, както на вас ви харесва, без никога да се налага да се чувствате сякаш го правите съвсем сами.

Продължавайте да се усмихвате,

Грег Моън

Президент на Форевър Ливинг Продъктс

Споделете с приятели:

Нагоре