Задачата ни на този свят е да сме щастливи

Биляна Марценкова, Мениджър

БИЛЯНА МАРЦЕНКОВА e част от семейството на Форевър вече шест години. Изключителният ѝ оптимизъм, безусловна вяра в компанията и продуктите, както и неизменната широка усмивка, винаги са я направлявали към сигурен успех. Бавно и ритмично Биляна успява да изгради голям и стабилен екип от чудесни бизнес партньори, но и приятели. През юни тази година заедно с подкрепата на сътрудниците си тя покори ниво Мениджър и утвърди Форевър като основен източник на доходи за себе си и семейството си.

След 20 години в традиционния корпоративен свят, в който бях доста успешна, но нито щастлива, нито удовлетворена от финансовите резултати и от отношението към мен, взех решение да променя нещо. Установих, че ако продължа да правя все същото, няма да имам шанс за достоен живот – за мен и семейството ми.

Избрах мрежовия маркетинг, защото всичко зависи само от теб, не изпълняваш чужди планове! Цял живот съм правила именно това, без да бъда оценена, че давам всичко, пренебрегвам себе си, децата си, нямам време за важните за мен неща, които със сигурност не вълнуват шефа ми. Предпочетох тази индустрия, защото разбрах, че мога да помагам на хората да се погрижат за здравето си и да увеличат дохода си. Затова през септември 2019 г., когато бях в ситуация да избера дали да си търся нова работа, или да развивам бизнес с Форевър Ливинг Продъктс, взех логичното решение да се фокусирам върху мрежовия маркетинг. Много трудно ми беше да направя този избор, защото най-близките ми не ме подкрепиха. Но виждах резултатите на моята приятелка Цецка Кирякова и свободния живот, който водеше. С нейната подкрепа за осем месеца успях да постигна ниво Мениджър.

Следващата ми цел в професионален план е да стана Мениджър ОРЕЛ. В момента най-много ме мотивира моят екип, с който обожавам да работя и да прекарвам времето си. Искам да намеря точното ЗАЩО на всеки един от тях и да им помогна да го осъществят. Онова, което ме кара да се развивам, е да виждам все по-усмихнати лица около себе си.

В личен план гордо мога да кажа, че станах по-уверена, по-решителна и се научих да казвам „не“ на хора, които не харесвам. Всеки мой ден е динамичен, различен, изпълнен с предизвикателства, които го правят неповторим. Кризата съсипа много хора и бизнеса им, но при нас глобалната възможност дава неограничен потенциал и ако човек си даде шанс, може да успее.

Никога не се отказвайте! Никога не позволявайте на друг да определя живота ви! Хората имаме една задача на този свят – да сме щастливи! Когато ние сме успешни и радостни, такива ще бъдат и всички наоколо ни!

Споделете с приятели:

Нагоре