Хидратиращият серум на Форевър е тук

Форевър

Подсилете своя овлажняващ и антиейджинг режим с четири типа хиалуронова киселина

Знаете ли, че някои от най-ефективните средства против стареене се произвеждат в собственото ви тяло? Хиалуроновата киселина е идеален пример. Тялото ви синтезира тази бореща се с бръчките субстанция, за да помага на кожата да задържа влага и да е гладка и хидратирана.

Но възрастта, въздействието на околната среда и начинът ни на хранене са все фактори, които играят роля за количеството хиалуронова киселина (ХК), което организмът произвежда. Според проучванията допълнителна доза от ценното съединение може да бъде от полза за хора на всяка възраст.

Новият хидратиращ серум на Форевър съдържа четири вида хиалуронова киселина, които работят съвместно, за да възстановят водата в повърхностните слоеве на кожата и да съхранят влагата в дълбочина, за да е гладка, интензивно хидратирана и по-еластична.

Ето как действа всеки от четирите типа ХК.

Натриевият хиалуронат с ултра високо молекулярно тегло образува плътен защитен слой върху кожата и така намалява изпаряването на вода от вътрешността ѝ, като същевременно осигурява 24-часово овлажняване и предпазване от замърсения въздух.

Натриевият хиалуронат задържа влагата на повърхността на кожата.

Бързо попиващият натриев хиалуронат напоява кожата и предлага изключителна хидратация.

Хидролизираният натриев хиалуронат със свръхниско молекулярно тегло се абсорбира бързо от външните слоеве на кожата, за да я хидратира и възстанови отвътре.

Продуктът е част от серията ни за специализирани резултати и формулата му е изключително лека, нанася се лесно и попива бързо в кожата. Хидратиращият серум е идеален за всички, защото хиалуроновата киселина е полезна за всеки тип кожа и особено ако е суха, мазна или зряла.

Мощно овлажняващо средство

Хиалуроновата киселина притежава способност да задържа 1000 пъти повече влага от собственото си тегло и така осигурява мощна хидратация без омазняване.

Против стареене

Хиалуроновата киселина „изпълва“ кожата и намалява появата на фини линии и бръчици. Също така допринася за по-младежко и сияйно излъчване.

Борба със стресовите фактори на околната среда

Натриевият хиалуронат с ултра високо молекулярно тегло, който влиза в състава на хидратиращия серум, спомага за образуване на защитен слой върху кожата, който я предпазва от агресията на околната среда и от уврежданията, нанасяни от свободните радикали.

Подсилване на действието на ХК с качествени съставки

За да подобрим полезния ефект от хиалуроновата киселина, вложихме в хидратиращия серум и други много мощни съставки. Базата е чист гел от вътрешността на листата на алое вера от нашите собствени насаждения. Съчетанието на прогресивната хидратация на хиалуроновата киселина с успокояващата сила на алоето превръща серума в идеален продукт за всеки и особено за хората с чувствителна кожа.

Маслото от карите и кокосовите мастни киселини помагат за изключително лесното и приятно нанасяне на хидратиращия серум по кожата. Тамариндът е друга полезна съставка, която демонстрира способност да подобрява хидратацията, допринася за по-голяма еластичност на кожата, изглажда я и намалява загрубелите участъци.

Всички съставки на хидратиращия серум са внимателно подбрани, за да работят в хармония и да подобряват овлажняващите и антиейджинг свойства на продукта. Те включват още бял чай и кора от мимоза, известни с високите си антиоксидантни нива, които се борят със стареенето.

Идеално се вписва в настоящия ви козметичен режим

Хидратиращият серум действа най-добре, когато се използва точно преди ежедневния крем. Достатъчно лек е да се нанася под грим, крем и слънцезащитни средства, което го прави многостранен и ефективен. Плъзга се леко по кожата, попива бързо и я напоява с влага, за да я възобнови, когато е суха, и да ѝ придаде младежко и свежо сияние.

Лекият серум е разработен така, че да се впише идеално в настоящия ви козметичен режим заедно с другите продукти от серията ни за специализирани резултати. Може да се използва и сутрин, и вечер под продукти като пробуждащия околоочен крем, успокояващия овлажняващ гел „Соня“ или възстановяващия крем от серия Инфинит, а също и след почистване с изглаждащия ексфолиант и балансиращия тоник, разработени за различни специфични нужди на кожата ви.

Популярната ни серия козметика за специализирани резултати ви дава възможност да си изберете най-подходящите продукти за своя тип кожа и да приспособите всекидневния си режим към потребностите ѝ. Дали имате нужда да намалите тъмните кръгове около очите си, да овлажните и защитите лицето си, или да го тонизирате, в „синята“ серия ще откриете идеалните продукти за специфичните нуждите на кожата си.

Добавяйки хидратиращия серум към всекидневните си грижи за лицето, шията и деколтето, ще ги овлажните допълнително със силата на четири вида хиалуронова киселина. Насладете се на ефекта, който ще видите и почувствате, когато подходите целево към козметичния си режим.

Споделете с приятели:

Нагоре