Нови СЕНЬОР МЕНИДЖЪРИ

Форевър България и водещи СФБ

Всеки нов собственик на Форевър бизнес се стреми към ниво Мениджър. В началото то изглежда далечно и труднопостижимо, но именно на тази позиция започват истински да се усещат предимствата на мрежовия маркетинг.

Но да станеш Мениджър във Форевър в никакъв случай не е кулминация на кариерата ти. С желание и мотивация можеш да продължиш да развиваш екипа си и да покоряваш още по-високи нива в маркетинговия план. Те вече не зависят до такава степен от реализиране на определен обем бонусни точки, макар той да продължава да е важен за възнагражденията и програмите за стимулиране. Пътят по-нагоре зависи от ползотворна работа с екипа и от успешно обучаване на сътрудниците как и те да се издигнат до ключовото ниво Мениджър.

Когато Мениджърът лично е спонсорирал двама сътрудници, станали Признати Мениджъри, или е имал един Мениджър ОРЕЛ в екипа си в година, в която самият той е изпълнил изискванията на програма ОРЕЛ, той става СЕНЬОР МЕНИДЖЪР и получава златна значка с два граната. Представяме ви новите Сеньор Мениджъри във Форевър България, за да почерпите вдъхновение от тях!

НИКОЛАЙ ИЛИЕВ

Предизвикателствата във Форевър – безспорен път към успеха

Готови ли сте за предизвикателства и приключения? Е, в такъв случай Форевър е вашето място!

Преди три години, когато стартирах бизнеса си с Форевър, наистина не знаех какво ме очаква и докъде мога да стигна. Беше нещо ново, в което реших да се впусна. За мое най-голямо щастие позволих на предизвикателството да ме завладее изцяло. И то стана едно от най-хубавите неща, които са ми се случвали.

Година и половина след като стартирах, дойде и първото престижно постижение – ниво Мениджър, постигнато с много запознанства, добри приятелства, упоритост и най-вече екипни действия. Не след дълго напуснах и основната си работа, тъй като Форевър вече ми даваше онази свобода и независимост, която винаги съм търсел, за да мога да прекарвам повече време със семейството си и любимите си хора.

Тогава осъзнах, че това е едва начало, защото тук мога да покажа какъв човек съм и че наистина няма невъзможни неща. Единственото, което има значение, е КОЛКО СИЛНО ГО ИСКАШ и КОЛКО ГОЛЕМИ СА МЕЧТИТЕ ТИ, а повярвайте, моите са наистина огромни!

През февруари 2020 г. настъпи и вторият ключов момент за мен, когато в един и същи месец постигнах една от най-престижните титли във Форевър – Мениджър ОРЕЛ и квалификацията за Forever2Drive с допълнителна премия до 400 евро за 36 месеца. Но, разбира се, няма да спирам тук. Едва три месеца по-късно, през май, вече съм на ниво Сеньор Мениджър с двама лично спонсорирани Мениджъра – горд съм, че имам такъв екип! Следващите предизвикателства за мен са нивата Соринг и Сапфир, които съм сигурен, че няма да закъснеят, защото още през юни екипът ни се разрасна и с трети Мениджър!

УСПЕХЪТ Е ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС!

„Човек може да постигне всичко, стига да повярва в него.“

Наполеон Хил


ЦВЕТАНКА КИРЯКОВА

Включих се във Форевър преди 9 г., за да подобря здравето на своите деца. Никога не съм имала амбиция да развивам бизнес, защото бях на висока позиция в МВР с добра заплата, професионално удовлетворена, осигурена и много важно – с първа категория труд, т.е. някой ден с максимална пенсия! Мечтана и престижна за мнозина работа.

Много хора бяха сериозно учудени, когато преди две години напуснах системата. Но решението не беше спонтанно, а плод на анализ и осъзнаване какво всъщност искам в живота си. Не е сложно, само три неща – повече здраве, повече свободно време и повече пари. Виждах, че в системата на МВР няма как да ги получа и затова реших да се развивам в системата на мрежовия маркетинг. Наблюдавах хора в компанията, които видимо подобряваха и трите сфери в живота си. Когато напуснах държавната си работа, вече бях стигнала ниво Мениджър с доходи, равняващи се на заплатата ми. Но исках повече! Последните две години упорито и целенасочено работех и изграждах екип. Беше ми доста трудно, защото двете системи на работа нямат нищо общо като подход, начин на мислене и развитие. Резултатите дойдоха в края на втората година, когато с помощта на целия си екип постигнах титлата Мениджър ОРЕЛ, програмата за кола и съвсем естествено ниво Сеньор Мениджър с двете си всеотдайни Мениджърки – майка ми Галина Димитрова и моята приятелка Биляна Марценкова! Всичко това ми донесе не само увеличаване на банковата сметка, но и кръг от позитивно мислещи и амбициозни хора, които искат да са свободни и правят нещо по въпроса!

Радвам се, че в тези сложни времена мога да съм до двете си деца, да им обръщам достатъчно внимание и да им помагам с уроците, да ядат домашна храна, за да се чувстват добре и да не са стресирани, а в същото време изкарвам пари от вкъщи.

Системата на МЛМ гарантирано работи за всеки, така че действайте и не губете време!


МИРОСЛАВ ВЛАЙЧЕВ

През лятото на 1992-ра завърших следването си в УНСС и постъпих на работа в най-голямата българска банка – „Булбанк“ . В края на първия месец стигнах до следния извод: „Не е работа да ходиш на работа.“ Помислих как мога да променя нещата за себе си. Исках по-високи доходи, от които да заделя сериозни спестявания, а те от своя страна да ми подсигурят спокоен живот. Бързо направих промяна – станах главен дилър на една финансова къща. Доходът ми се увеличи значително, но пак работех за друг, а не за себе си.

Междувременно в България се появиха първите фирми за директни продажби. Запознах се с мрежовия маркетинг и възможностите, които той предоставя. Опитах в различни фирми. Търсех истинската!

По-късно съдбата в лицето на моята сестра – Галина Царевска, ми показа верния път. Това беше Форевър. Привлече ме щедрият маркетингов план на компанията, без аналог в бранша. Включих се през 1998 г. През февруари 2003 г. станах Мениджър. Вече работех за себе си, бях свободен и независим. През годините успях да намеря бизнес партньори, които на свой ред изградиха свои групи. По-упоритите и постоянни от тях постигнаха високи нива и продължават успешно своята кариера във Форевър. Хубавото на нашия бизнес е, че човек успява, помагайки на другите да успеят.

Всяко начало е трудно, когато реших да се занимавам с мрежов маркетинг, приятелите ми казаха, че е несериозно и безперспективно. Двайсет години по-късно получавам по-висок месечен доход от повечето от тях и на всичко отгоре сутрин не ставам в шест, за да ходя на работа.

Форевър сбъдва мечти. Важното е човек да не спира да мечтае!

Споделете с приятели:

Нагоре