Отново на работа и по-добри от всякога

Грег Моън

През всичките години в историята на Форевър не сме живели във времена като днешните. И макар тази година да ни поднесе уникални предизвикателства, нашите лидери вършиха невероятни неща. Вдъхновяващо е да виждаме колко много от вас преуспяват и израстват дори и в тези тежки моменти.

Благодаря на всички вас, които се издигнахте над предизвикателствата и останахте все така целеустремени и гъвкави, за да се адаптирате към промените в света. Толкова съм горд, че сте част от нашето Форевър семейство. Благодаря ви за примера, който давате на другите и за лидерските качества, които демонстрирате.

Фактът, че бизнесът ни продължава да расте дори и в трудните времена, е доказателство, че днес светът се нуждае още повече от това, което предлагаме. Все повече хора осъзнават възможностите за работа от дома и свободата и гъвкавостта, които могат да им предложат. Все повече хора търсят това, което можем да им осигурим.

Във Форевър работим от вкъщи вече 42 години.

Или в кафенето.

Или на плажа.

Или навсякъде, където можете да си представите.

И макар че светът ни може би се е променил – това, което правим, това, което представляваме, нашите продукти, нашата бизнес възможност и нашите ценности, винаги са устоявали на изпитанията на времето. Нещата от най-голямо значение изобщо не са се променили.

Все така предлагаме на хората ефикасни продукти за подкрепа на здравето и жизнеността им. Все така осигуряваме водещо в бранша възнаграждение и програми за стимулиране и все така сме движени от същата страст да помагаме на другите да изглеждат по-добре, да се чувстват по-добре и да си изграждат бизнес така, както на тях им харесва.

Призовавам всеки един от вас истински да се съсредоточи върху споделяне на ползите от нашия удивителен бизнес с онези, които може би търсят възможност да правят нещо ново. Заедно можем да продължим да надграждаме върху невероятната скорост, която сме набрали през изминалите четири десетилетия, и да си създаваме по-стабилно и по-успешно бъдеще от всякога.

Продължавайте да се усмихвате,

Грег Моън

Президент на Форевър Ливинг Продъктс

Споделете с приятели:

Нагоре