Няма значение колко труден е пътят, когато мечтите ти са големи

Николай Илиев, Сеньор Мениджър

Казвам се Николай Илиев от София, Сеньор Мениджър, квалифициран ОРЕЛ и квалификант на първо ниво във Forever2Drive, но нека започнем отначало – там, откъдето стартира всеки СФБ.

На 27 януари 2017 г. бях просто поредният човек, включил се в компанията. Човек с голямо сърце и големи мечти, който иска да върви напред, но без да знае верния път. Нито аз, нито моят спонсор, а още по-малко моите близки имахме представа какво предстои.

Когато стартирах, имах изключително много въпроси, желание за действие, но и много, много опит за трупане. Като първолак, пуснат в училище на първия учебен ден – леко объркан. Ангажименти, работа, университет, семейство и Форевър – от самото начало нямах свободното време и възможността да стартирам по „нормалния“ начин – да правя срещи на живо, да споделям активно, да предавам емоцията очи в очи на хората, с които говоря.

Това никак не ме демотивира. Напротив, умът ми започна да работи на по-високи обороти в търсене на други начини и посока за действие. Тук е моментът да вмъкна, че съм изключително благодарен на спонсора си Васил Парушев за подкрепата. Имах възможност да направя с него първите си няколко срещи очи в очи с непознати, а малко по-късно и първите си самостоятелни опити.

Но с месечна заетост по 260-300 часа на основната ми работа, сами разбирате, че нямаше как да съм достатъчно продуктивен. Изпитвах силни физически и лични затруднения да правя срещи, защото съм срамежлив и интровертен тип човек. Може би някои от вас ще се припознаят. Имам добра новина за вас, а и за всички останали – и вие можете да бъдете изключително успешни, без значение колко труден е пътят, стига мечтите ви да са достатъчно големи.

Справих се с това с помощта на „оръжието на XXI век“ – силата на социалните мрежи. Прекарвах там всяка свободна минута – по време на работа, след работа, в късните часове на денонощието, в почивните дни и минутките, когато дъщеричката ми спеше през деня. За мен нямаше извинение и оправданията не важаха. Когато човек има цел в живота си и тя е толкова голяма, че завладява съзнанието му, просто няма нищо друго, което да е по-важно и да измести фокуса от приоритетите ви.

Социалните мрежи бяха моето място, мястото, на което се чувствах комфортно, развивах своя бизнес с Форевър без напрежение и без притеснение. Дадоха ми възможност да стигам до изключително много хора от различни градове, хора с различни професии и характери. Да, срещах много откази и трудности, разбира се, но те ме мотивираха още повече. След всяко „ДА“ и нов човек в екипа се зареждах с нови сили и продължавах напред, запознавайки се с все по-страхотни хора, готови да променят начина си на живот към по-добро.

Накратко казано по-голямата част от настоящия ми екип е изградена именно чрез социалните мрежи. Да, може би звучи малко „страшно“, но ви уверявам, че невъзможни неща няма. Далеч не твърдя, че това е единственият или правилният начин за успех, напротив, поуката, която бих искал да си извлечете, е:

Няма абсолютно никакво значение дали човек е интроверт, дали има свободно време, дали работи на няколко места, дали има семейство и др. Идеален начин за действие няма, съществува ВАШИЯТ НАЧИН за действие! Открийте го! Набележете целите си, подредете приоритетите в живота си, имайте вяра в себе си и просто го направете, правете го пак и пак, всеки ден, без да спирате. Мечтите ви ще започнат да се сбъдват една по една, колкото и далечни да ви се струват.

През ноември 2018-а настъпи първият страхотен момент в моя бизнес – ниво Мениджър. Вътрешно знаех, че то е само началото. През май 2019-а един страхотен лидер от екипа ни също постигна ниво Мениджър – Дони Димитрова. А през февруари тази година успях да се квалифицирам и за престижната програма Forever2Drive и станах човекът, постигнал я най-бързо в България и Македония – едва за 3 години от стартирането си. Април 2020-а донесе на екипа ни и на мен втори Мениджър на първа линия, невероятният лидер Ясен Георгиев. Така дойде и ниво Сеньор Мениджър. Само месец по-късно, през май 2020-а за моя радост още един прекрасен човек постигна ниво Мениджър – Вели Николова. Май беше изпълнен с наистина много покорени предизвикателства, в това число и титлата Мениджър ОРЕЛ 2020.

Съзнанието ми е изпълнено с още много, много по-големи цели, които ще бъдат постигнати.

Желая на всеки един от вас, без значение дали все още се чудите дали да стартирате този бизнес, или вече сте част от семейството на Форевър Ливинг, да намерите своето „ЗАЩО“, да загърбите всички оправдания, да грабнете живота си с в ръце и да поемете по пътя към УСПЕХА!

Вашият момент е ТУК и СЕГА!

Споделете с приятели:

Нагоре