Класации на най-успешните СФБ за 2021 г.

Форевър България

Представяме ви десетимата лидери, които с екипите си реализираха най-много сумарни и немениджърски + лични бонусни точки през 2021-а и изпълниха условията за участие в годишните класации на Форевър България. Нека ги поздравим заедно!

ТОП 10 СФБ ПО СУМАРНИ БОНУСНИ ТОЧКИ

Класация на 10-те собственика на Форевър бизнес с най-голям годишен обем сумарни бонусни точки, изпълнили условията за участие в класацията.*

1. ЦВЕТАНКА И ЕМИЛ БУРНАЗКИ

Едва ли има човек във Форевър, който да не ги познава. Те са безспорните лидери и ТОП собственици на Форевър бизнес години наред и успешното им начинание в компанията не е никак случайно. Дисциплина и постоянство съпътстват всяка крачка от пътешествието им с Форевър, а умението им да се адаптират към промените, да бъдат гъвкави и възприемчиви към новото ги превръща в истински еталон за лидери. Адмирации за първото място в класацията на най-успешните в България за 2021 година – Цветанка и Емил Бурназки!

2. ДИМИТЪР МЕХАНДЖИЙСКИ

Наричаме го Чани, вероятно и повечето от вас го познават така. Да, той е сред добре познатите лица на Форевър, защото години наред усмивката му грее от сцената на Ден на успеха по най-различни поводи, а присъщата лекота, с която говори, и позитивното отношение към всички и всичко, свързано с Форевър, определено го нареждат сред най-добрите примери в нашата компания. Поводът да го аплодираме за пореден път е второто място сред топ собствениците на Форевър бизнес в България. Поздравления, Чани!

3. МИЛЕН И ГАЛИНА ЦАРЕВСКИ

Те могат да ви разказват много за всичко във Форевър – за историята, за продуктите, за бизнеса, защото са част от компанията още преди тя да има офис в България. Успехът им обаче не се дължи просто на дългогодишното партньорство с Форевър, а на много постоянство, усърдна работа и целенасочени действия. Постиженията им са многобройни, но поводът за аплодисментите днес е третото място сред най-добрите собственици на Форевър бизнес в България за 2021 година. Поздравления за Милен и Галина Царевски!

4. АНТОНИЯ ДИМИТРОВА

Тони Димитрова е част от Форевър от 2004 година. Бизнеса си гради ритмично, но с постоянство и хъс, присъщи на истински мотивиран човек. Ще я чуете да говори с повече заряд за бизнеса, въпреки че е огромен фен и на продуктите на компанията, а реши ли да покори някое предизвикателство, отстъпление няма. Нейният решителен подход ѝ печели успехи вече години наред и днес отново се нарежда сред лидерите на Форевър на завидното четвърто място в годишната класация на най-добрите десет. Адмирации за постижението, Тони! Никога не спирай пред нищо!

5. ЗЛАТКА И ЗЛАТКО ГОРАНОВИ

Те си имат специален подход към бизнеса, който безспорно им носи успех вече 20 години. Не пренебрегват детайлите и са винаги добре подготвени за всичко, което се случва във Форевър. Нееднократни квалификанти в повечето програми за стимулиране на компанията и неизменни участници в класацията на най-успешните във Форевър България през последните години. Адмирации за Златка и Златко Горанови!

6. ИГЛИКА ВЕЛИЧКОВА

За онези от вас, които не познават Иглика, ще ви я представим така – лъчезарна, много отзивчива и малко разсеяна:) Това обаче не са ключовите предимства, с които Иглика за поредна година се нарежда сред най-успешните в България – истинската ѝ отдаденост и вяра в компанията са я превърнали в безспорен авторитет в продуктите и лидер в бизнеса. Поздравления за нестихващия ентусиазъм, с който успяваш да заразиш всички около себе си!

7. ВАСИЛ ПАРУШЕВ

Ако срещнете Васко за пръв път и той ви разкаже за бизнеса с Форевър, ще бъдете убедени, че това е най-лесната и проста работа на света. Той така го и прави – без излишни усложнения и дилеми, но с много жар и без никакви колебания, че бизнесът с Форевър е най-верният път в този живот. Днес и ние без никакви колебания искаме да го поздравим за поредния успех с компанията – седмото място в класацията на най-успешните за 2021 година!

8. ЗЛАТИНКА И ГАЛИН РАДЕВИ

Те са част от Форевър още от 2003 година. През 2007-а покоряват ниво Мениджър и не спират да пишат успешната си история с компанията и до днес. Техният бизнес-нюх е ненадминат, а усилията им да помагат на екипа си и да движат всичко в правилната посока са неоспорими. Днес имаме удоволствието да ги поздравим, и то не за пръв път, за участието им в класацията на най-успешните във Форевър! Адмирации за постоянството и систематичния подход в работата ви! Пожелаваме ви да постигнете всичко с Форевър!

9. ЖИВКО ВАСИЛЕВ

Живко е от онези млади хора, които няма да чуете да се оправдават с житейски обстоятелства, неблагоприятна ситуация или икономически несгоди. Част от Форевър е от 2016-а и не един и два пъти ни е доказвал, че има ли желание, има и начин. През изминалите пет-шест години сме го аплодирали за доста завидни постижения и днес отново имаме повод за това, защото той е сред десетте най-успешни собственици на Форевър бизнес в България за 2021 година! Поздравления, Живко, никога не сваляй усмивката от лицето си и покори всички титли и програми на Форевър със същия размах, с който действаш и досега!

10. ЦВЕТАНКА КИРЯКОВА

Цветанка Кирякова е част от компанията още от 2011 г. През 2014-а вече е Мениджър и през целия си път с Форевър дотук ни е убедила, че е решителна и целеустремена и няма предизвикателство, което не би могла да покори. Днес имаме честта да я поздравим за поредния успех в нейния бизнес с компанията – участието ѝ в класацията на ТОП 10 собствениците на Форевър бизнес за изминалата година. Цветанка, поздравяваме те и ти желаем винаги да бъдеш несломима!


ТОП 10 СФБ ПО ЛИЧНИ И НЕМЕНИДЖЪРСКИ ТОЧКИ

Ето и лидерите с най-голям годишен обем лични и немениджърски бонусни точки, изпълнили условията за участие в класацията.*

  1. ИГЛИКА ВЕЛИЧКОВА, Сеньор Мениджър ОРЕЛ
  2. ЦВЕТАНКА КИРЯКОВА, Сеньор Мениджър, квал. ОРЕЛ
  3. МИЛЕН И ГАЛИНА ЦАРЕВСКИ, Соринг Мениджър, квал. ОРЕЛ
  4. ЦВЕТАНКА И ЕМИЛ БУРНАЗКИ, Соринг Мениджър
  5. ЗЛАТКА И ЗЛАТКО ГОРАНОВИ, Сеньор Мениджър
  6. ЗЛАТИНКА И ГАЛИН РАДЕВИ, Сеньор Мениджър
  7. ЖИВКО ВАСИЛЕВ, Сеньор Мениджър, квал. ОРЕЛ
  8. ДИАНА И ИВАН СТОЙКОВИ, Мениджър
  9. ТОДОР ТОКОВ, Мениджър ОРЕЛ
  10. КАТЕРИНА АНАНИЕВА, Мениджър ОРЕЛ

* В годишните класации участват лидерите, изпълнили условието за участие в поне шест месечни класации (да са активни с 4 б.т. и да са спонсорирали поне един Асистент Супервайзор в рамките на месеца).

Споделете с приятели:

Нагоре