Подгответе си перфектната плажна чанта

Форевър

Лятото най-после дойде, а в горещото време няма нищо по-хубаво от дълъг ден на плажа. Веднага изниква въпросът какво да вземете със себе си за летните приключения? Подготовката на перфектната плажна чанта е изкуство. Ключът е в баланса на точните неща за плажни забавления, но без да се превивате под тежестта им.

За да си приготвите перфектната чанта за плаж, вземете нещата, без които не можете, няколко глезотии за най-пълноценно изживяване, но без нищо излишно и заемащо място. Ето няколко съвета от нас.

САМАТА ПЛАЖНА ЧАНТА

Освен красива, тя трябва да е и достатъчно голяма, за да събере всичко за деня на морския бряг или на планинската поляна. Допълнителен плюс е да бъде с водоустойчиво покритие отвътре, за да не се образуват по нея петна от мокрите бански. Свежите плажни чанти с логото на Форевър от промоцията ни ВЕСЕЛО ЛЯТО изпълняват всички тези условия, а пък чудните цветове, от които можете да избирате, ще ви създават прекрасно настроение през целия ден!

КЪРПА И ТЕНТА

Отминаха времената на големите и тежки плажни чадъри. Днес вече има леки, сгъваеми сенници, тенти и палатки за плаж. С бързо търсене в интернет ще откриете най-различни компактни и лесно сглобяеми варианти за предпазване от слънцето.

А за да привличате всички погледи край морето, ви препоръчваме да си спечелите красивата яркожълта плажна кърпа от лятната ни промоция. Тя е мека, лека, не заема много място и съхне бързо, а любимият класически гел от алое вера на нея може да се превърне в повод за разговори с непознати!

СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА И ШАПКА

Слънчевите очила и хубавата лятна шапка с широка периферия ще предпазват очите ви от ярката светлина и ще имате сянка за главата, врата и раменете, когато се разхождате по плажа. Едва ли искате да прекарате деня, присвивайки очи срещу слънцето, щом можете да ги защитите с чифт впечатляващи очила от промоцията ни ВЕСЕЛО ЛЯТО! Пък и нека не пропускаме, че с тях ще изглеждате наистина зашеметяващо, а елегантно гравираното лого на бамбуковите им дръжки ще бъде вашият запазен знак. Само си изберете цвят!

ВОДА И ПОХАПВАНЕ

Когато сте на слънце, е особено важно да бъдете хидратирани през цялото време. Не пропускайте да си вземете вода и да пиете редовно. А в модерните и красиви шишета с дифузер от лятната ни промоция можете да добавите и плодове за още повече свежест. Изберете си един от двата цвята – бял или розов, за да привлечете погледите и да откриете още една възможност да споделите бизнеса си с Форевър с всички наоколо.

Микс от ядки и енергиен десерт също са сполучливи попълнения към плажната чанта. Forever Fast Break е идеалният избор – ще ви донесе истинска наслада и много енергия за целия ден, без да тежи и да заема място.

МОКРИ КЪРПИЧКИ

След няколко часа потене, пясък, слънцезащитни кремове и солена вода, ще сте благодарни да имате биоразградими мокри кърпи подръка. Ще ви освежат преди пътуването към хотела или към къщи и ще сте спокойни, ако по пътя спрете да си вземете нещо за хапване.

ХИДРАТАНТ

Кожата ви неизбежно изсъхва след няколко часа под палещите слънчеви лъчи. Не чакайте да се приберете, за да възстановите влагата ѝ. Добавете към плажната си чанта тубичка от Овлажняващия алое лосион, за да можете бързо и лесно да я хидратирате, но не забравяйте и Алое вера гела, в случай че има нужда и от успокояване след дългите часове на слънце.

СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ

За никого не е тайна, че за да не изгорите, ще имате нужда от добър водоустойчив слънцезащитен крем и то не какъвто и да е. Алое сънскрийн съдържа натурален цинков оксид и алое вера за превъзходна защита и мека и овлажнена кожа. Формулата с фактор 30 защитава от UVA и UVB лъчите и е водоустойчив до 80 минути. Съставките на слънцезащитния алое лосион на Форевър са безвредни за кораловите рифове, така че без значение дали летните приключения ще ви отведат на родния бряг, или на някое далечно екзотично място, можете да прекарвате повече време във водата, без да се тревожите, че увреждате крехката морска екосистема.

ПОЧИСТВАЩ ГЕЛ ЗА РЪЦЕ

Летните изживявания навън не могат без удобна тубичка с почистващ гел за ръце. Гелът за незабавно почистване на Форевър ви дава възможност да извлечете максимума от всекидневния си живот, без да излагате на риск себе си или любимите си хора. Ефикасната формула на базата на алое ефикасно почиства и освежава ръцете ви. Защитава цялото ви семейство, където и да ви отведат приключенията.

Желаем ви прекрасно и ВЕСЕЛО ЛЯТО!

Споделете с приятели:

Нагоре