Весела Коледа и щастлива Нова година с Форевър!

Миглена Мешкова, Сеньор Менижър

Аз съм Миглена Мешкова и съм част от семейството на Форевър от пет години, а бизнеса си развивам активно от четири. Днес ще бъда вашето коледно елфче и ще ви разкажа как вкъщи вече няколко години посрещаме най-очакваните и вълнуващи празници от годината!

Благодарна съм на Форевър за бизнес възможността, която имаме, защото всъщност благодарение на компанията аз за пръв път имах възможност да празнувам празниците и да не съм на работа... Предполагам разбирате защо се радвам като малко дете и наистина отделям много време за подготовка и реализация на подаръците, менюто, изненадите, посрещането на гостите и на Дядо Коледа вечерта на 24 декември!

Празниците са наистина вълнуващи за мен и децата, които много ми помагат и с ентусиазъм заедно готвим и украсяваме!

И така започваме с подготовката на подаръците

Правим списък на хората, на които ще подаряваме подаръци, втори списък с продуктите за поръчване от Форевър и трети с необходимите материали за украса и опаковки.

Нужни материали, които да си набавите навреме, са: станиол, панделки Форевър, торбички Форевър, опаковъчна хартия Форевър, камбанки, борови клонки, шишарки, картон, малки кашони от поръчки, конопени връзки и други по желание.

Тези подаръци съм правила аз с изброените материали и обичам винаги да съчетавам продукти от Форевър, заедно с чашки, пижами, чорапи, шоколади... Всяка година подарявам нови продукти на Форевър, за да могат близките хора да пробват все повече от тях. Приготвям си малки подаръчета и за хората, с които се срещам в ежедневието (алое липс с информация и панделка).

А лентите на Форевър са ми любими и ги използвам на всякъде!

След като сме готови с подаръците, започваме с подготовката на коледни курабийки и сладки – правя различни видове, като обичам да заменям захарта с ПЧЕЛНИЯ МЕД на Форевър. И като стана въпрос за сладки, бих искала да споделя и няколко любими мои рецепти с продукти от Форевър, които много обичаме вкъщи и се надявам и да допаднат на вас!

Греяно вино Форевър

Нека да се стоплим с чаша греяно вино, което правя с чая на Форевър!

Продукти

+ 1 бутилка червено вино

+ 100 мл амарето

+ 2 пакетчета БИЛКОВ ЧАЙ С ЦВЕТЧЕТА ОТ АЛОЕ

+ Няколко резена портокали

+ ПЧЕЛЕН МЕД ФОРЕВЪР на вкус

Виното се загрява в подходящ съд и се добавят останалите продукти да поврят около пет минути, дърпа се от котлона и се слагат пакетчетата чай, за да придадат вълшебен коледен аромат и мед на вкус.

Чудесно върви с домашните меденки!

Зелени палачинки или зелено смути

Това е чудесен здравословен начин да предложите ФОРЕВЪР СУПЕРГРИЙНС.

За палачинките използвайте стандартно тесто за палачинки плюс две пакетчета ФОРЕВЪР СУПЕРГРИЙНС. А зелено смути е страхотно, направено от чаша фреш портокал с добавено едно пакетче СУПЕРГРИЙНС. Сигурна съм, че ще изненадате както децата, така и възрастните, а вкусът е невероятен!


Ред е на коледната вечеря

Обичам да приготвям салатите и ястията в коледни форми и мотиви. Тук можете също да развихрите въображението си и да включите ГЕЛ ОТ АЛОЕ ВЕРА, АЛОЕ БЕРИ, АЛОЕ МАНГО и ПЧЕЛЕН МЕД в сосовете за салата. Преди вечерята почерпете гостите с ГАРЦИНИЯ ПЛЮС и ФОРЕВЪР ЛИЙН, а след вечеря с АЛОЕ за добро храносмилане. Разбира се ФАБ за ободряване и чай или от греяното вино, чиято рецепта вече ви предложих.

Преди да си легнете, да не забравите да оставите меденки, морковчета и разбира се мини алоета за Дядо Коледа и елените, за да имат енергия, все пак ги чака мно-о-ого работа!

Дойде време и за Нова година!

Отново новогодишни украси на трапезата. Една идея за големи цифри на новата година, направени от картон и облепени в опаковъчна хартия Форевър, разбира се ГЕЛ ОТ АЛОЕ ВЕРА на масата, баница с късмети Форевър (направени от сръчните ръце на членка от нашия екип!)

И един страхотен лек десерт, чиято рецепта ще споделя с вас.

Чиа пудинг с ГЕЛ ОТ АЛОЕ ВЕРА и ПЧЕЛЕН МЕД

Продукти

+ 600 мл кокосово мляко

+ 100 г чиа семена

+ 100 мл алое напитка (чист ГЕЛ, ПРАСКОВА или МАНГО)

+ 2-3 с. л. МЕД Форевър

+ 1 пак. ванилия

+ плодове – банан, малини, ягоди, ананас

Смесвате млякото, чиата, алое напитката, ванилията и меда и оставяте да престои в хладилника, докато се стегне и стане като крем – поне 2-3 часа. Разбърквайте от време на време. Сервира се в чаша и с нарязани плодове отгоре. Уникален и лек десерт, който едновременно дава енергия, подобрява храносмилането и метаболизма и подобрява съня.

Разбира се, да не забравя да ви кажа какъв подарък да си подарите на себе си за Нова година: СТАРТОВ ПАКЕТ, С9, ВИТАЛ 5 или някоя от козметичните серии – заслужавате го!!!

И на края да ви насурвакам с моята Форевър сурвачка!

Изцяло е направена с подръчни материали: дрянова клонка, лента Форевър, коледни украси, камбанки и разбира се значка за Асистент Супервайзор!

През 2023 г. ви пожелавам много здраве с продуктите на Форевър, високи бонуси и много парички нека има за всички!

Споделете с приятели:

Нагоре