Коледното вълшебство

Донка Димитрова, Мениджър

Потопете се в магията на Коледа с Донка Димитрова! Вижте какви подаръци избира от Форевър за близки и приятели и как продуктите присъстват и на празничната ѝ трапеза. Вдъхновете се от изкусителните рецепти, които споделя с нас!

За мен Рождество Христово е един от най-обичаните и очаквани празници, най-светлите дни в годината, носещи безценни моменти, споделени с любимите хора, вълшебство, топлина и уют в сърцата. Коледа ни кара да мечтаем и ни превръща отново в деца. Обичам този празник, защото ни пренася в друг свят – на приказки, на блещукащи светлинки и звезден прашец. Това е и времето, когато всички ставаме по-добри, по-смирени, по-сърдечни, приемащи и даващи малко повече любов! Уханието на Коледа за мен носи аромат на горещ чай и домашни сладки, на портокалови корички и канела, на борови дръвчета, пукащи дърва в камината, ухание на книга и ароматно вино. Усещане за споделеност!

Всеки човек има нужда от вълшебство в своя свят. А най-добрият начин е да имаш до себе си хора, които те карат да се чувстваш специален. В подготовката за коледните празници участваме всички от семейството – всеки има свои задачи и отговорности – от украсата и коледните лампички, до празничното меню и подаръците. Моите отговорни задачи от коледния списък са да се погрижа за трапезата и подаръците на близките ни. За щастие съм човек, който обожава да подарява. И влагам в избора на подарък много страст, вдъхновение и ентусиазъм. Предварително обмислям и съставям списък на хората и подаръците, които трябва да подготвя. Не оставям нищо за последния момент. Планирам всичко с внимание към детайла.

През последните години предпочитам да си спестявам суматохата от голямото коледно пазаруване в търговските комплекси и избирам да направя това онлайн. Вече трета поредна Коледа имам щастието да набавям голяма част от подаръците от моя си магазин – Форевър. Освен че спестявам време, пестя и пари, пазарувайки с отстъпка. За мен е изключително важно с подаръка да засвидетелствам грижа и лично отношение – затова избирам подаръци от Форевър. Знам, че доверявайки им се, съм направила най-добрия избор за близките си! Когато обмислям как да изненадам любимите си хора, винаги се водя от мисълта с какво мога да им бъда полезна.

На дамите от обкръжението си обичам да подарявам продукти от бялата козметика на Форевър, защото съм сигурна, че с тях няма да сгреша. Избирам подходящи от луксозните серии, като се съобразявам с възрастта и типа кожа. Знам, че внимателно подбраните съставки на продуктите със сигурност ще подобрят вида на кожата и ще се погрижат и за най-чувствителната, а ще се справят и с признаците на стареене.

Тази година съм решила да добавя и страхотната Алое био-целулозна маска в изненадите от мен. Влюбена съм в нея и съм сигурна, че всяка дама ще оцени високо качествата ѝ, включвайки я в своя ритуал за красота. Жените обичаме да се поглезим с разкрасяващ продукт с малко грижа и време за себе си. А когато той е съчетан и с любима гореща напитка – ароматния чай с цветчета от алое, изживяването е пълно – наслада и за кожата, и за сетивата.

За господата с удоволствие добавям Балсам за след бръснене – няма как да не се хареса от всеки мъж, който се грижи за себе си. Мигновено хидратира и омекотява кожата, успокоява дори и най-чувствителните зони и не на последно място ухае чудесно.

Всеки има нужда от малко повече грижа за кожата в този сезон. Един от любимите продукти, които добавям в празничните опаковки, е Алое прополис кремът, който със своята богата текстура моментално обгрижва, хидратира и предпазва кожата. Подходящ е за всички – истински универсален подарък за цялото семейство!

Добавяйки продукти от гамата на Форевър за лична хигиена към основните подаръци, съм сигурна, че съм направила практичен избор, който веднага ще влезе в употреба. Любимият ни Гел за зъби Форевър брайт, Алое сапунът за ръце, Сухият алое дезодорант и Алое липс са все универсални подаръци, подходящи за всеки.

Но аз съм и абсолютен фен на хранителните добавки и на напитките на Форевър, затова няма как да не добавя от тях към празничните пакети. Няма нищо по-естествено от това да искаме да споделим с близките си продуктите, от които сме вдъхновени и ни карат да изглеждаме и да се чувстваме по-добре. Обикновено избирам за подарък хранителни добавки, подходящи за цялото семейство. Сред фаворитите ми е Форевър супергрийнс, защото добавена в смутита и шейкове се превръща в любима напитка на всички, пълна с витамини и полезни вещества. Абсорбент-С и пчелните продукти също са сред обичайния ми избор, а за по-претенциозните вкусове добавям Поместийн пауър. Тази година реших да направя очарователни подаръци и от мини напитките, като комбинирам по една от трите вида. С9 също е очакван и желан подарък от много мои любими хора и вече знам кого ще зарадвам с програмата.

Форевър подаръци правя и на редовните си клиенти, защото Коледа винаги е подходящ момент да им напомня, че ценя тяхното доверие и лоялност! Няма да пропусна да усмихна и хората от екипа си. Да им засвидетелствам грижа, внимание и благодарност. За разлика от миналата година, когато организирахме Форевър Коледа с изненади и празнична томбола, тази година няма да можем да съпреживеем на живо същите емоции. Виртуално парти със сигурност ще има обаче!

И, разбира се, перфектният подарък за мен трябва да бъде завършен с подобаваща опаковка. Щастлива съм, че мога да добавя класа и стил при опаковането на коледните си подаръци, използвайки брандираните коледни панделки и луксозни опаковки, които Форевър предлага, за да създам още по-празнично настроение.

Форевър ще присъства и на коледната ни трапеза! Аз съм човек, който обожава да посреща гости и винаги съм се стремяла да предложа нещо интересно и изискано. Обичам да експериментирам в кухнята и с размах опитвам нови неща. Избрала съм няколко изпробвани идеи, които бих искала да споделя и с вас. Всички у дома обожаваме протеиновия шейк Форевър лайт ултра и го използвам за приготвяне и на шейкове, и на смутита. Добавям го в различни печива, а приготвям и страхотни сурови бонбони, както и кремчета, които децата обожават.

Ще споделя с вас чудесна рецепта за Коледни сурови бонбони, с която можете да изненадате близките си.

СНЕЖНИТЕ ТОПКИ НА ДОНИ

Необходими продукти:

+ 300 г фурми

+ 150 г млени лешници

+ 150 мл вода или мляко

+ 4 мерителни лъжици Форевър лайт ултра ванилия

+ настъргани портокалови корички

+ щипка канела

+ кокосови стърготини за разкош

Смесвате предварително накиснатите във вода фурми с лешниците и протеиновия шейк, добавяте още вкус с портокаловите корички и канелата, прибавяте вода или мляко. Миксирате в блендер до получаване на хомогенна смес. Преценете на око дали имате нужда от допълнително течност. От сместа оформяте топчета, които се овалват в кокос. Прибирате в хладилник за 2 часа. Снежните топки идеално се съчетават с богатият вкус на любимият чай с цветчета от алое. Аз лично бих добавила към чая нарязани на кубчета ябълка, круша или портокал за още по-интензивно усещане и наслада. Ето една чудесна почерпка за нашите гости, която ни дава повод за разговор, насочен към нашия бизнес.

Другата идея, която ще споделя с вас, е за домашна лимонада с алое.

ДОМАШНА ЛИМОНАДА С АЛОЕ

+ сока от 4-5 свежо изцедени лимона

+ домашен сок от бял бъз, разреден с изворна или газирана вода (можете да заместите с варианти, според вкуса си)

+ 2-3 нарязани на шайби лимона

+ няколко кубчета лед

+ 330 мл Гел от алое вера

Всичко се смесва в подходящ съд и се консумира с удоволствие и добра компания!

Със сигурност ще впечатлите хората около себе си с тази разновидност на домашната лимонада и, разбира се, тя е още един чудесен повод да разкажете на всички за нашите страхотни продукти!

На всички пожелавам светли, топли и споделени празнични дни! Бъдете обградени от хора, които ви карат да се чувствате специални и обичани! Намирайте красивото около себе си, защото магията е навсякъде около нас! Нека коледното вълшебство топли сърцата ни през цялата година, нека вървим по път осеян с блестящи светлини, звезден прашец и празнична мелодия, защото магията е в самите нас!

Споделете с приятели:

Нагоре