Уханието на празниците

Жанета Илиева, Мениджър

Очарователната Жанета Илиева и прекрасният ѝ син обожават радостта на коледните празници. Форевър е неразделна част от тях и в техния дом. Чуйте как любимите продукти придават още по-специален аромат на този сезон.

Сякаш в дните на Коледа се случва някакво вълшебство. Успяваме да се съберем цялото семейство и всеки е смирен, отпуснат и посветен на времето, в което сме заедно. От сутринта започваме с приготовления по украсата и трапезата за святата нощ. Из цялата къща се носи невероятен аромат на канела и портокалови кори от чая на Форевър. Толкова е тематичен! У дома всички от малки до големи обичаме да го пием.

През дните около Коледа винаги сме заредени и приемаме редовно Форевър гарциния плюс и Форевър лийн, защото искаме да се отпуснем и да опитаме от всичко на трапезата, без това да ни се отразява негативно. Всяка година преди и след празниците правя и Клийн 9, за да съм пречистена и заредена с енергия за предстоящите дни от годината. А и програмата чудесно се вписва в постите преди Коледа.

За всеки празник избирам за близките и приятелите си подаръци от Форевър. Абсолютно ме улеснява и освобождава от лутане по препълнени магазини и молове, пък и според мен няма по ценен подарък от продукт на Форевър, защото чрез него дарявам здраве и красота на най-обичните си. Форевър предлага достатъчно богата гама от страхотни продукти, така че винаги успявам да ги изненадам с различни, интересни и полезни подаръци. На големите много допадат подаръци като алое напитките, Арги+, хранителни добавки, Клийн 9, Ф15, Витал5, козметичните серии, продукти за лична хигиена. А най-малките сладури, страхотно ги радват мини алое напитките, Поместийн пауър, Супергрийнс, Форевър кидс, Алое вера гел – зеленото кремче, и разбира се някоя любима играчка. След вечерята и отварянето на подаръците вдигаме наздравица с алое гел за по-добро храносмилане и по-добър сън след празничната вечер.

Определено Коледа е по-различна след запознанството ми с Форевър, защото вече имам и много нови приятели, с които заедно споделяме тези невероятни празнични дни.

Щастлива съм, че имам възможност да бъда със семейството си, защото на последната ми работа най-важно беше моето присъствие на работното място точно в празничните дни.

Пожелавам на всички ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!

Споделете с приятели:

Нагоре