www.flp.bg Вклучи се
БУГАРИJА - МАКЕДОНИJА
Насловна
 
Код: 736
1 литар
Цена: 1925 ден.
Forever Aloe Mango
Алое манго
Што е поубаво од сочната сладост на совршено зрело манго? Што ќе кажете да го комбинираме ова вкусно и здраво овошје со чисто алое вера од сопствените полиња на Форевер? Новиот алое пијалак додава тропски пресврт на гамата од вкусни и здрави алое пијалаци, за да ви го предложи најдоброто од природата.
Со своите 86% чисто алое вера, Forever Aloe Mango™ ги предлага сите корисни својства на нашиот водечки гел од алое вера плус хранлив додаток од природно пире од манго, богато со нутриенти и важниот витамин C. Манго плодовите кои се користат во производство на Forever Aloe Mango™ се берат кога се совршено зрели, за да се гарантира дека богатиот вкус и содржината на хранливи материи се оптимални.
Алое вера има природни способности за чистење кои му помагаат на вашето тело да ги апсорбира хранливите материи. Уникатниот полисахарид ацеманан и останатите корисни материи во алоето помагаат во поддршката на варењето и имунолошкиот систем.
Forever Aloe Mango™ се произведува по асептична технологија и тоа ни дозволува да не додаваме никакви конзерванси. Тетра пак пакувањето е изработено од 100% рециклирачки материјали и ви дава можност да уживате во свежиот вкус на алое вера со сите негови корисни состојки - така, како што природата го создала.
 
СОСТАВ
Стабилизиран гел од алое вера [гел од алое вера (86,0%), витамин С (аскорбинска киселина), антиоксидант (аскорбинска киселина), регулатор на киселост (лимонска киселина)], природен концентрат на пире од манго, фруктоза, природна арома на манго.
 
ПРЕПОРАКА ЗА ДОЗИРАЊЕ
Две дози по 60 мл или три по 40 мл. Добро протресете пред употреба! Ставете го пијалакот во чаша, не пијте директно од пакувањето за да не влезат во него бактерии кои можат да го забрзаат расипувањето.
 
УСЛОВИ НА ЧУВАЊЕ
На суво и ладно место. Откако ќе се отвори, чувајте го исправено во ладилник (макс. 7°С) и консумирајте во рок до 30 дена. Не го подигајте пакувањето за грлото, за да не го оштетите.
 
ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
  • 86% чист гел од алое вера.
  • Без конзерванси.
  • Извор на витамин C.
  • Вкусно природно пире од манго за дополнителен аромат.


© FLPB 2005 All rights reserved.
 

  www.iasc.org www.iasc.org