www.flp.bg Вклучи се
БУГАРИJА - МАКЕДОНИJА
Насловна
КОМБИНИРАНИ ПАКЕТИ
 
Овие специјално избрани и комбинирани производи ќе ве запознаат со најдоброто од Форевер Ливинг Продактс.
 
Код: 634
Цена: 24865 ден.(само за преференцијални клиенти)
Повеќе  
Start Your Journey Pack
Пакет „Започни го патувањето“
Заинтригирани сте од можностите за градење на сопствен Форевер бизнис? Тогаш овој пакет е идеалниот начин да започнете. Ви нуди достапна и брза можност за издигнување на ниво Асистент Супервизор и за идни купувања по цени за СФБ со 30% попуст. Освен тоа е одличен начин лично да ги пробате најпопуларните производи и да ги понудите на потенцијалните клиенти.
Код: 634C
Цена: 25854 ден. (само за преференцијални клиенти)
Повеќе  
Start Your Personal Use Pack
Пакет „Лична употреба“
Ако сакате прво лично да ги пробате производите на Форевер, овој пакет е идеалниот начин да започнете. Ги содржи најпопуларните производи и дава достапна и брза можност за издигнување на ниво Асистент Супервизор и за идни купувања по цени на големо со 30% попуст. Започнете уште денес да изгледате и да се чувствувате подобро со пакетот „Лична употреба“.
Код: 456 (Aloe Vera Gel)
457 (Berry Nectar)
Цена: 17880 ден.
Повеќе 
Vital5
Витал5
Пакетот содржи пет прекрасни Форевер производи кои дејствуваат заедно, компензираат евентуални дефицити и обезбедуваат клучни хранливи материи, потребни на вашето тело за да изгледате и да се чувствувате подобро.

© FLPB 2005 All rights reserved.
 

  www.iasc.org www.iasc.org