www.flp.bg Вклучи се
БУГАРИJА - МАКЕДОНИJА
Насловна
НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ

Здравјето не е се, но без здравје се е ништо.
Артур Шопенхауер

Секој кој што се стреми да го зачува бесценетиот дар на здравјето знае дека колку поблиску сме до природата, толку подобро се чуствуваме. Мисијата на Форевер Ливинг Продактс е да ги предложи најчистите природни производи за здравје и убавина.

Гамата на производи со Алое Вера на Форевер Ливинг има големо значење поради својствата кои што ги има ова уникатно растеније врз целото тело. Кога ќе ги додадеме кон нив и разновидните билни додатоци во исхраната, витамини и минерали, производи од пчела, ефективни програми за контрола на телесната тежина и козметички производи, ќе го добиеме сето тоа од кое што имаме потреба за да се чувствуваме и да изгледаме прекрасно.


© FLPB 2005 All rights reserved.
 

  www.iasc.org www.iasc.org