www.flp.bg Вклучи се
БУГАРИJА - МАКЕДОНИJА
Насловна
ПРОИЗВОДИ ОД ПЧЕЛА
 
Вредните пчели се вистинско природно богатство. Тие нѐ даруваат не само со сладок, златен мед, туку и со цел арсенал од други вредни и активни состојки. Сите природни пчелни производи идеално се комбинираат со алое вера и играат важна улога за здрав и балансиран начин на живот.
 
Код: 036
60 таблети
Цена: 2174 ден.
Повеќе  
Forever Royal Jelly
Матичен млеч
Зголемете ја енергијата и метаболизмот додека се борите со стресот. Специјално комбиниран со ензими, Forever Royal Jelly содржи протеини, минерали, витамини А, С, D, Е и В комплекс, сите 8 есенцијални аминокиселини, плус уште 10 второстепени.
Код: 027
60 таблети
Цена: 2091 ден.
Повеќе  
Forever Bee Propolis
Пчелен прополис
Прополисoт е смола која пчелите ја собираат и користат за да ги заштитат своите кошници. Докажано е дека тој е особено корисен за поддршка на имунитетот и за справување со негативното влијание на слободните радикали. Содржи 22 аминокиселини, витамини од B комплексот и е збогатен со мед и матичен млеч за оптимален ефект. 500 мг прополис во секоја таблета.
Код: 026
100 таблети
Цена: 1005 ден.
Повеќе  
Forever Bee Pollen
Пчелен полен
Пчелниот полен се смета за една од најкомплетните природни храни. Златниот полен содржи изобилство од витамини, минерали, ензими, масни киселини, јаглехидрати, протеини, аминокиселини, биофлавоноиди и други моќни антиоксиданти. Дава енергија и издржливост. Без конзерванси и вештачки аромати.


© FLPB 2005 All rights reserved.
 

  www.iasc.org www.iasc.org