www.flp.bg Вклучи се
БУГАРИJА - МАКЕДОНИJА
Насловна
 
Код: 015
1 литар
Цена: 1925 ден.
Forever Aloe Vera Gel
Гел од aлое вера
ОПИС И СВОЈСТВА
Нашето алое вера се одгледува на плодна почва и при клима со над 2 000 сончеви часа годишно. Замислете дека отсекувате лист од алое и го пиете гелот директно од неговата внатрешност. Пијалакот кој ви го предлагаме е најблиску можно до свежото растение и е сертифициран од страна на Меѓународниот научен совет за алое (IASC) за неговата чистота и квалитет.
Утврдено е дека чудесниот лист на алоето содржи повеќе од 200 соединенија. Гелот од алое на Форевер е производ на нашиот патентиран процес на стабилизација на алое. Тој е омилен кај луѓето кои сакаат да поддржат здрав дигестивен систем и природно ниво на енергија.
Ако се консумира секој ден, Forever Aloe Vera Gel претставува еден од најдобрите додатоци во исхраната. До овој момент Forever Living Products се гордее што претставува лидер во доставувањето на корисни производи до луѓето ширум целиот свет.
 
СОСТАВ
Стабилизиран гел од алое вера, сорбитол, аскорбинска киселина, лимонска киселина, натриум бензоат, ксантанова смола, токоферол (витамин Е).
 
ПРЕПОРАКА ЗА ДОЗИРАЊЕ
Протресете добро. Консумирајте од 60-120 мл секој ден.
 
ОСНОВНИ КАРЕКТЕРИСТИКИ
  • Моќта на алоето, од внатре кон надвор.
  • Прв од својот вид кој го доби сертификатот на Меѓународниот научен совет за алое (IASC).
  • Поддршка на здравјето на дигестивниот систем.


© FLPB 2005 All rights reserved.
 

  www.iasc.org www.iasc.org