www.flp.bg Вклучи се
БУГАРИJА - МАКЕДОНИJА
Насловна
 
Код: 374
60 гел капсули
Цена: 1861 ден.
Vit♂lize
Вит♂лаjз за мажи
ОПИС И СВОЈСТВА
Со напредување на возраста, здравјето на простатата станува приоритет кај многу мажи.
Во комбинација со здрава исхрана и доволно движење, Вит♂лајз™ предлага природно решение за поддршка на здравјето на простатата. Оваа уникатна и многустрана формула обезбедува високо ефективна комбинација од билки, витамини, минерали и антиоксиданти за поткрепа на нормално уринирање, добра тестикуларна функција и оптимално здравје на простатата.

Патентирана билна комбинација
Формулата на Вит♂лајз™ содржи патентирана смеса од маслиново масло, масло од семки од тиква, екстракт од калинка и ликопен. Тие со векови се користат за поддршка на здрава простата.

Ексклузивна комбинација од нутриенти
Вит♂лајз™ вклучува и смеса од хранливи состојки, одбрани и балансирани за поткрепа на здравјето на мажите и на функциите на простатата. Витамините C, D, E и В6 се незаменливи за таа жлезда. Ги искомбиниравме со минералите селен и цинк, чија улога за здравјето на простатата е докажана.

 
СОСТАВ
Патентирана мешавина: маслиново масло, масло од семки од тиква, екстракт од калинка (Punica Granatum), ликопен, витамин С (L-аскорбинска киселина), витамин Е (D-алфа токоферол), цинк (цинк глуконат), витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид), селен (збогатен со селен квасец), витамин D (холекалциферол).
 
ДРУГИ СОСТОЈКИ
Пчелен восок, соја лецитин, желатин, глицерин, пречистена вода, екстракт од морков.
 
ПРЕПОРАЧАНА УПОТРЕБА
По две гел капсули дневно како додаток во исхрана.
 
ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
  • Патентирана комбинација од маслиново масло, масло од семки од тиква, екстракт од калинка и ликопен.
  • Оптимален баланс на состојките за целосна поткрепа на простатата.
  • Обезбедува полифеноли еквивалентни на цела калинка.


© FLPB 2005 All rights reserved.
 

  www.iasc.org www.iasc.org