Вашият Форевър празничен пътеводител за 2020-а

Форевър България

Годината бе пълна с възходи и падения за всички ни и подготовката за предстоящите празници ще се окаже шанса ни да се почувстваме малко по-нормално.

Никога не е твърде късно за правене на списъци с подаръци и подготвяне на подходящ бюджет за тях, затова днес бихме искали да ви предложим няколко идеи, които се надяваме да ви бъдат от полза!

Едва ли има по-класически подарък от прекрасен парфюм, поднесен с финес. Подарете комплект за него и за нея от ароматите на Форевър 25th Edition. Дамският парфюм е нежен, лек с уникална и перфектно балансирана комбинация от розови листенца, звезден жасмин, бяла лилия и магнолия, а парфюмът за мъже 25th Edition Cologne е изграден от плодове и мускус с тревисти и дървесни нотки на дъбов мъх и сандалово дърво.

За всички, които обичат козметичните продукти, предлагаме три серии, които могат да бъдат прекрасни подаръци особено ако знаете какъв е типът кожа на този, за когото сте предвидили подаръка. Инфинит от Форевър се бори със стареенето отвътре навън, а продуктите с революционните си формули успяват да тонизират и стегнат кожата на лицето и да намалят появата на фини линии и бръчици. Ежедневна грижа за кожата „Соня“ е разработена специално за комбинирана кожа, а серията за специализирана грижа ще ви помогна да насочите режима според специфичните нужди на кожата.

Ако пък някой иска да направи промяна през новата година, Клийн 9 е чудесен вариант за подарък. С тази балансирана програма чудесните резултати ще са налице едва след 9 дни.

А имате ли близки, които обичат да се движат и са си поставили конкретни цели за постигане? На тях можете да подарите продукти като Форевър лайт ултра, който съдържа 17 грама протеин във всяка доза, както и жизненоважни витамини и минерали или Арги+ – вкусна и питателна спортна напитка с плодов вкус, която съдържа 5 грама L-аргинин в една доза.

Малки подаръци

Бъдете подготвени с Алое липс – богат, подхранващ балсам за устни с алое вера и жожоба.

Изгладете нещата с балсама за след бръснене Gentleman’s Pride – афтършейв с алое за приятно охлаждане.

Отпуснете се с Алое загряващ лосион – богат, успокояващ лосион, който осигурява истинско облекчение от мускулни травми и ежедневен стрес, идеален за зимен масаж.

Погрижете се и за ръцете – Алое прополис крем е богата комбинация от алое вера и пчелен прополис, която помага за поддържане, подхранване и овлажняване на кожата.

Това са само част от предложенията за подаръци от богатия асортимент на Форевър. За още интересни идеи вижте какво споделиха с нас за празничните си приготовления Катя Ананиева, Станислава Василева, Жанета Илиева и Донка Димитрова, а можете да очаквате и още интересни съвети от лидерите ни.

Споделете с приятели:

Нагоре